Nagihan37 3 buçuk yaşında 1 kızım 1 yaşında kızım ve bu baya baya büyük süpriz bize çok korkuyorum 2 bebek 1 çocukla nasıl yetişeceğim diye rabbim kolaylığını versin.
Ağustos 2021 anneleri bu 9 ayı birlikte geçirelim .birbirimize destek olalım
Yusufaras81 👍🏻 Biz de bugün tam 7 haftalık olduk 😍
5+1🎀🐥
Merhaba tatlı anneler ben 6+1 haftalık hamileyim yani son adet tarihime göre öyle görünüyor ben 10 ay önce 16 haftalık bebeğimi düşürdüm suyu gelmişti kanama vardı ayrıca 6 haftalıktan beri kanaması vardı düştü. Şimdi ilk hamilelere soruyorum bu haftalarda ani hareketle kasığımda batma hissi oluyor arada ağrıyorda normal mi herkes normal diyor ama çok endişeliyim.
Sselma canım kalp atışı için ne zaman çağırdı
5 haftalık benim de. Daha 2 gün önce öğrendim kese görünmez diye doktora gitmedim. Sadece beta değerimin 89 olduğunu öğrendim sağlık odağından. Sizce görünür mü, gideyim mi ?
kubraannecikk1 benim de olmuştu korkmuştum ama normalmiş. Yatakta yana doğru geçerken kasığım çok ağrımıştı.
6+3 bende burdayım❤️
İkiz olan var mı aramizda 😊
Sselma Benim vardı . 2 kese görmüştük. Biri sağlıksız çıktı keselerimden . Sağlıklı olan ile devam ediyorum şu an
Bende şuraya yerleşeyim bari 😍
Dahadün öğrendim çok sürpriz oldu benim için.. 9 Aylık bir bebeğim daha var 🥰
mucizeannesi1 yaaa.. olsun cnm sağlıklı bı bebişin olacak.peki belirgin belirtilerin varmiydi cnm beta kaçtı mesela.adetten 3 gün önce idrar testim net çıktı .adet günu kan testimde beta 976 çıktı.daha da yapmadım.ilk güne göre fazla geldi bana.
Mutluluk1233 yarın keseyi görmek için gidicem.bakalkm doktor ne diycek söylerim cnm
Sselma benim de adet gününden 2 gün sonra 89 çıktı, test yaptım pozitif çıktı. Benimki de bana düşük geldi.