Sselma canım kalp atışı için ne zaman çağırdı
Ağustos 2021 anneleri bu 9 ayı birlikte geçirelim .birbirimize destek olalım
5 haftalık benim de. Daha 2 gün önce öğrendim kese görünmez diye doktora gitmedim. Sadece beta değerimin 89 olduğunu öğrendim sağlık odağından. Sizce görünür mü, gideyim mi ?
kubraannecikk1 benim de olmuştu korkmuştum ama normalmiş. Yatakta yana doğru geçerken kasığım çok ağrımıştı.
6+3 bende burdayım❤️
İkiz olan var mı aramizda 😊
Sselma Benim vardı . 2 kese görmüştük. Biri sağlıksız çıktı keselerimden . Sağlıklı olan ile devam ediyorum şu an
Bende şuraya yerleşeyim bari 😍
Dahadün öğrendim çok sürpriz oldu benim için.. 9 Aylık bir bebeğim daha var 🥰
mucizeannesi1 yaaa.. olsun cnm sağlıklı bı bebişin olacak.peki belirgin belirtilerin varmiydi cnm beta kaçtı mesela.adetten 3 gün önce idrar testim net çıktı .adet günu kan testimde beta 976 çıktı.daha da yapmadım.ilk güne göre fazla geldi bana.
Mutluluk1233 yarın keseyi görmek için gidicem.bakalkm doktor ne diycek söylerim cnm
Sselma benim de adet gününden 2 gün sonra 89 çıktı, test yaptım pozitif çıktı. Benimki de bana düşük geldi.
Sselma ben normal yolla gebe kalmadım 😊 şu an hicbir belirtim yok ama sürekli lekelenme yaşıyorum
Benimde bugün kese göründü ama bende anlamadığım bir ağrı var sanki bütün vücudum ezilmiş gibi dokundukça agrıyo
6+0 bizde burdayızzz🌸
Anneadayi09 ben 5 haftalıkken ultrasonda keseyi görmedi kan değerim 434 cıktı ve dış gebelikten şüphelenmişti. 2-3 gün sonra tekrar kan testi yaptık ve değer 1230 çıktı. Ultrasonda keseyi yine göremeyince vajinal ultrasonla keseyi gördü. Sebebi hem geç döllenme hem de iltihaptı. En son 14.12.2020 pazartesi 6 haftalıkken gittim ve ultrasonla gözüktü. İltihabımda çok şükür kullandığım fitillerle geçti. Haftaya cuma kalp atışını dinlicez inşaAllah.
mucizeannesi1 tüp bebek falan mı
Anneadayi09 inşaAllah 🙊🥰