Emine66 evet güzel diyorsunuz inan ben aşırı aşırı bedenime iğne girmesi değil bebeğime bir şey olacak diye o kadar çok korkuyorum ki enfeksiyon diyor düşme ihtimali filan olunca o sonuçları korkutuucu inşallah yaptirirsamda sizin gibi rahat bir şekilde atlatırım🙏

Tugcece ins tabikide o duruma gelmeden halletmenizi isterim.risklerini doktorunuz size söyler yaptırmadan önce aynı sizin gibiydim bende burda bı çok kişi yaptıran kişi gördüm bir hafta dan fazla düşünerek karar verdim bendim ve tek çözümüm.bu olduğu için yaptırdım ben içinizi ferah tutun ins sagsalim alırsınız bebeğinizi kucaginiza sağlıkla

Emine66 İnşallah bakalım bir şekilde karar vereceğim o kadar cahilim ki şu konularda kim ne dese inanıp moralimi yüksek tutamiyorum tek avuntum da detaylı da riskli bir şekilde olduğumu gorerek baktı doktor bir riskin olmadığını söylemesi sadece ortada tarama verisi var olması

Tugcece merhaba 3lü testi neden yaptırdınız acaba doktorunuz mu istedi? 3lü test neredeyse tarih oldu artık. 2li ve 4lü istiyor doktorlar sadece çünkü güvenirliği yüksek diye 3lüye göre araştırabilirsin canım internetten de

kucuktospam kimse bir şey söylemedi ben kendi kafama göre yaptırdım ya ikili test temiz girin bilerek istedim 3 lu yapılsın diye bana bir şey söylemediler ya 4 lu testi de yapmadılar

Tugcece benim detaylıda bebeğimde 1 arter 1ven bulunduğu için fetal dna testi yaptırdım özelde devlette aynı fiyatı aliyo canım Rabbim yardımcın olsun sonuç bekliyorum hala cikmadi.

Tugcece 2li en yüksek güvenirlikli sonra 4lü en son 3lü bana doktorum ben 3lü yapmıyorum artık dedi. 4lüye bile gerek yok en üstün 2li dedi ama ben 4lünün de güvenilirliği orta düzey diye yaptırdım. 2li %80 3lü %60 4lü 70-75 arası yazıyo bak istersen oku internetten de sayfayı yapıştırdım. Korkma boşuna ama gebeliğini zehir edeceksen fetal falan yaptır imkanın varsa ya da git başka doktora da bi sor için rahat eder. https://istanbultupbebek.com.tr/gebelikte-dikkat-edilmesi-gerekenler/gebelikte-tarama-testleri/

28umran52 inşallah bir şey çıkmaz sizin testiniz de. AA devlette te mi bu teste para alıyorlar hiç bilmiyordum sadece devlette de yapılabiliyor diye biliyorum pazartesi tıbbi genetik randevum var ona göre bir yol izleyeceğim bende

Tugcece canim aminosentez yerine kan verdim 2800 fiyat istediler devlette özelde özelde yaptırdım inşallah temiz çıkar canım seninki de Iyi olur insllah

Tugcece bende feta dna yaptırdım 3 gün önce. 2li tarama riskli çıktı. Ama içinizi ferah tutun 3lü taramanın güvenilirliği çok daha düşükmüş. Ultrasonda da bir sıkıntı yoksa iyidir inşallah. Yinede içim rahat etsin derseniz fetal dna öğrenirim en azından kafanız rahat eder

kucuktospam ya sağ olun bir bakacağım evet bu 3 lunun güvenirliği daha düşük devlette detaylı ultrason da herhangi bir bulguyla karşılaşmadi doktor ama içim içimi yiyor nasıl böyle bir risk çıkar diye evet gönlüm bir yandan 2 li testim temiz bebeğimin gelişiminde hiç bir şey yok diyerek avutuyorum inanın bu şekilde düşününce ortada sadece bir taraama verisi doğruluğu tam bilinmeyen bir şey fetal özelde pahalı açıkçası bütçem bu test için yok

kucuktospam evet baktım ben perinatolog sorduğumda o da devlette yapılıyor dedi ben sonra Zeynep Kamil kadın doğum baktım orda ki genetik testlerde bu test görünuyor bakalım pazartesi gideceğim para isterlerse artık diğer yöntem aminyosentez düşünür muyum bilmiyorum

esraolgun inşallah sizin testiniz temiz cikar inşallah. Siz ne kadar yaptırdınız fetali

esraolgun içimi benim rahatlatan detaylıca bir sıkıntı çıkmadı ama kesin konuşmuyor hiç bir doktor özelde detayliya gideceğim su test isim kesinlesirse

Tugcece 2700 yaptırdım. Yaşadığınız endişeyi çok iyi anlıyorum. Daha iyiyim ama aklımdan 1 sn bile çıkmıyor sonucu alana kadar da böyle olacak sanırım. Sizde yaptırın bence tüm gebelik böyle geçmez

28umran52 umarım temiz gelir sonuclariniz kaygılarımız boşa çıkar inşallah.

esraolgun evet tüm gebelik böyle geçer mi bilmiyorum Allahim yavrumuzla sinamasin bizleri

Tugcece valla arkadaşım yanlış yönlendirmek istemem ama 3lü yanlış çıkabilir diye ben yaptırmadım. 2li temiz diyorsun detaylıda bir şey yok diyosun. Detaylıda gelişimi için ne dedi bi sıkıntı gördü mü burnu, ensesi, bacak kol boyu, kalp damarları sonra bebeğe anneden giden damarların sayısı için falan.. bi sorun olunca orada da görüyorlar diye okudum bu uygulamada. Doktoruna güveniyorsan , detaylıyı yapana da güveniyorsan sorun yoktur bence ama madem maddi durumum uygun değil diyorsun bi doktora daha görün farklı ona anlat durumu böyle böyle oldu de bakalım o ne diyecek bir yol gösterir sana. Stres yapma bebeğini üzersin.

Tugcece benim hem radyolog hem kadın doğum hem perinatolog baktı. Hem hastanede personelin diye detaylıca baktılar hiç bir sıkıntı yoktu. Testi yinede yaptırmak istedim. İnşallah sizinde bir sıkıntı yokmuş. Haberdar edin durumunuzdan