kucuktospam ya sağ olun bir bakacağım evet bu 3 lunun güvenirliği daha düşük devlette detaylı ultrason da herhangi bir bulguyla karşılaşmadi doktor ama içim içimi yiyor nasıl böyle bir risk çıkar diye evet gönlüm bir yandan 2 li testim temiz bebeğimin gelişiminde hiç bir şey yok diyerek avutuyorum inanın bu şekilde düşününce ortada sadece bir taraama verisi doğruluğu tam bilinmeyen bir şey fetal özelde pahalı açıkçası bütçem bu test için yok

kucuktospam evet baktım ben perinatolog sorduğumda o da devlette yapılıyor dedi ben sonra Zeynep Kamil kadın doğum baktım orda ki genetik testlerde bu test görünuyor bakalım pazartesi gideceğim para isterlerse artık diğer yöntem aminyosentez düşünür muyum bilmiyorum

esraolgun inşallah sizin testiniz temiz cikar inşallah. Siz ne kadar yaptırdınız fetali

esraolgun içimi benim rahatlatan detaylıca bir sıkıntı çıkmadı ama kesin konuşmuyor hiç bir doktor özelde detayliya gideceğim su test isim kesinlesirse

Tugcece 2700 yaptırdım. Yaşadığınız endişeyi çok iyi anlıyorum. Daha iyiyim ama aklımdan 1 sn bile çıkmıyor sonucu alana kadar da böyle olacak sanırım. Sizde yaptırın bence tüm gebelik böyle geçmez

28umran52 umarım temiz gelir sonuclariniz kaygılarımız boşa çıkar inşallah.

esraolgun evet tüm gebelik böyle geçer mi bilmiyorum Allahim yavrumuzla sinamasin bizleri

Tugcece valla arkadaşım yanlış yönlendirmek istemem ama 3lü yanlış çıkabilir diye ben yaptırmadım. 2li temiz diyorsun detaylıda bir şey yok diyosun. Detaylıda gelişimi için ne dedi bi sıkıntı gördü mü burnu, ensesi, bacak kol boyu, kalp damarları sonra bebeğe anneden giden damarların sayısı için falan.. bi sorun olunca orada da görüyorlar diye okudum bu uygulamada. Doktoruna güveniyorsan , detaylıyı yapana da güveniyorsan sorun yoktur bence ama madem maddi durumum uygun değil diyorsun bi doktora daha görün farklı ona anlat durumu böyle böyle oldu de bakalım o ne diyecek bir yol gösterir sana. Stres yapma bebeğini üzersin.

Tugcece benim hem radyolog hem kadın doğum hem perinatolog baktı. Hem hastanede personelin diye detaylıca baktılar hiç bir sıkıntı yoktu. Testi yinede yaptırmak istedim. İnşallah sizinde bir sıkıntı yokmuş. Haberdar edin durumunuzdan

Tugcece sana kim amniyosentez dedi doktor mu önerdi yap diye yoksa sen mi yaptırmak istiyorsun emin olmak için? doktor önerdiyse mutlaka yaptır derim ne istedilerse.

kucuktospam doktoru tanımıyorum devlette yaptirdim o yzuden güven konusunda bir şey demeyeceğim riskli gebelik üzerine konuştuk o da ultrason riski destekleyecek bir bulgu görmedim dedi ama ortada riskli test olduğu içinde bir şey net bir şey söylemedi doktor. İnanın şu koca İstanbul’da bir türlü doktoruna denk gelemedim..

kucuktospam devlette ki doktor risk almak istemedi aminyo ya da fetal yaptırabilirsin dedi ben sana kesin bir şey söyleyemem dedi ayrıntılı da belli olmaz böyle duurmlar diyerek konuştu bana

esraolgun inşallah pazartesi gideceğim tibbi genetige bakalım orda ki doktor ne diyecek

Tugcece öyle öyle biz de gelemedik hep yarım ağız konuşmalar insanı bi rahatlatmıyorlar iyice geriyorlar. Sen madem sana ne önerdiyse onu yap. Kafan rahat olur günler geçmez böyle doğuma kadar.

Tugcece risk almak istemiyorlar canım ondan dosyaya yazıyolar ben önerdim yaptırdı ya da yaptırmadı diye sorumluluk almamak için. Sen madem yaptırdın 3lüyü sonuç riskli, kendini de kötü hissettin , fetal ya da amniyosenteze bak için rahat eder.

kucuktospam ahh ahh özel hizmet beklemiyorum verdiğim paranın hakkını istiyorum. Vallahi o kadar karisto ki kafam 3 lu test güvenirliliği daha düşük evet ama kimse de bu kelimeyi kullanmıyor bana. Rabbim yardımcımız olsun🙏

kucuktospam evet hiç bir doktor bu riski almıyor özelde detayliya gitsem de yine aynı durumla karsilasacagim aminyosentez önerecek. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim☺️ pazartesi durumlarımi buraya yazacağım

Tugcece özelde de muamele aynı kocam paramla rezil oluyorum diyor merak etme. Keşke hiç yaptırmasaydın 3lüyü neyse olmuş artık kimsede sana yapma dememiş madem yoktur inşallah bir şey içini ferah tut ne söylüyorsa doktorun onu yap arkadaşım sonradan ben söyledim der çekilir kenara.

Tugcece iyi haberlenirini bekliyoruz inşallah içini ferah tut sonucu yüzde yüz olmayan bir test için kendini bu kadar parçalamaya değmez inan. Doktorun ne istiyorsa yaptır o zaman sonuca göre bakarsın duruma içini ferah tut🙏🙏🙏

kucuktospam hıh iste bana yaptırma diyen olamdi hatta emin olmak için 3 lu yu yaptır diyenim olduğu için ben bu testi yaptırdım 2 li 3lu kafada planlanmıştim yaptiracagimi keşke doktorum deseydi ben önermiyorum diyerek ben zaten yaptırmazdim zorlamazdim daha fazla