Aminyosentez ve fetal DNA yaptıran var mı aranızda ? Detaylimda bir sıkıntı göremedi doktorum ama 3 lu tarama testim biraz riskli çıktı kafa karışıklığı yaşıyorum. Varsa aranızda bu testleri yaptıran neler yaşadıklarını öğrenmek istiyorum

Tugcece ben yaptırdım seninle aynı 3taramada sıkıntı çıktı fetal kesin bı çözüm değil ihtimaller onda da çıkıyormuş ben aminosentez yaptirdim çok ağrılı korkulacak birşey değil açıkçası yaptırdıktan sonra dikkat edilmeli ilk 3gun çok dikkat efiliyo sonrası zamanla geciyo

Emine66 evet aminyosentez keisn tanı diyorlar ama bende detayli bakan perinatolog gittim o riski arttıracak bir bulgu görmedim dedi ama bu risk yoktur anlamına gelmez filan dedi ortada riskli jid tarama sonucu olunca siz ne zman yaptırdınız şuan bebeginizi aldınız mı kucağınıza aminyosentez baya bir korkuyorum

Emine66 ne zman çıkmıştı sonucunuz devlette mi yaptırdınız özelde mi inşallah sonucunuz kötü çıkmamıştır

Alperefet bende onu düşünüyorum devlette yaptıracağım pazartesi genetik doktorundan aldım randevu bakalım inşallah sizin sonucunuzda güzel cikar

Tugcece yok henüz almadım sonucumu henüz devlette yaptırdım 15 gün oldu tavsiye ederim düşündüğüm kadar yada halk arasında konuşulan kadar büyük birşey değildi dikkat ettim ama doktorunuza güvenin bende de aynısını soyledi doktor birşey göremiyorum.sma yok anlamına gelmez bu dedi şüphe ile durmak istemiyorsanız yaptırın ins sağlıkla alırız kucağımiza bebegimizi

Emine66 amin inşallah sağlıklı şekilde alırız 🙏 ya işte ihtimaller zinciri sonucunuz çıktığı zmaan burdan da bana yazabilir misiniz çok merak ederim durumunuzu az çok aynı şeyi yaşıyoruz

Alperefet Üsküdar Zeynep Kamil de gorunuyri genetik testlerinde pazartesi gideceğim bakalım yapacaklar mi

Tugcece bana yapmıyor demişlerdi ama bilmiyorum inşallah yaparlar güzel sonuçlar alırsın🙏🏼

Alperefet amin inşallah özelde yaptırdınız dimi siz ne kadar yaptırdınız ben bir doktor aracılığıyla aradılar beniml 2900 dediler fetal DNA için pazartesi gideceğim bakalım hastaneye yaptirirsam yazarım buraya

Tugceceözelde yaptırdım ben de doktor aracılığıyla yaptırdım 2600 e indirdiler

Alperefet aminyosentez neden tercih etmediniz siz yorumlarinizi gördüm dee rabbim inşallah şifasını versin inşallah sonucunuz tertermiz gelsin

Tugcece ben riskinden korktum açıkçası çok düşük ihtimal ama yine de cesaret edemedim,inşallah merakla bekliyorum ben de sağolun🙏🏼

Alperefet aynen bende sizin gibi riskinden çok korkuyorum ama hiç bir şey eskisi gibi değil daha deneyimliler daha az düşük olayı yaşanıyormus şimdilerde

Tugcece zaten kesin tanı için fetal dna sıkıntılı çıkarsa tekrar amniyosentez yapıyorlar, kaçıncı haftadasınız