Aminyosentez ve fetal DNA yaptıran var mı aranızda ? Detaylimda bir sıkıntı göremedi doktorum ama 3 lu tarama testim biraz riskli çıktı kafa karışıklığı yaşıyorum. Varsa aranızda bu testleri yaptıran neler yaşadıklarını öğrenmek istiyorum
Aminyosentez
Emine66 evet aminyosentez keisn tanı diyorlar ama bende detayli bakan perinatolog gittim o riski arttıracak bir bulgu görmedim dedi ama bu risk yoktur anlamına gelmez filan dedi ortada riskli jid tarama sonucu olunca siz ne zman yaptırdınız şuan bebeginizi aldınız mı kucağınıza aminyosentez baya bir korkuyorum
Tugcece fetal dna yaptırdım sonuç bekliyorum ben de …
Tugcece yok henüz almadım sonucumu henüz devlette yaptırdım 15 gün oldu tavsiye ederim düşündüğüm kadar yada halk arasında konuşulan kadar büyük birşey değildi dikkat ettim ama doktorunuza güvenin bende de aynısını soyledi doktor birşey göremiyorum.sma yok anlamına gelmez bu dedi şüphe ile durmak istemiyorsanız yaptırın ins sağlıkla alırız kucağımiza bebegimizi
Tugcece devlette yapılıyor mu fetal dna yapılmıyor diye biliyorum ben
Tugcece bana yapmıyor demişlerdi ama bilmiyorum inşallah yaparlar güzel sonuçlar alırsın🙏🏼
Tugceceözelde yaptırdım ben de doktor aracılığıyla yaptırdım 2600 e indirdiler
- Düzenlendi
Tugcece ben riskinden korktum açıkçası çok düşük ihtimal ama yine de cesaret edemedim,inşallah merakla bekliyorum ben de sağolun🙏🏼
Tugcece zaten kesin tanı için fetal dna sıkıntılı çıkarsa tekrar amniyosentez yapıyorlar, kaçıncı haftadasınız