Tugcece özelde de muamele aynı kocam paramla rezil oluyorum diyor merak etme. Keşke hiç yaptırmasaydın 3lüyü neyse olmuş artık kimsede sana yapma dememiş madem yoktur inşallah bir şey içini ferah tut ne söylüyorsa doktorun onu yap arkadaşım sonradan ben söyledim der çekilir kenara.

Tugcece iyi haberlenirini bekliyoruz inşallah içini ferah tut sonucu yüzde yüz olmayan bir test için kendini bu kadar parçalamaya değmez inan. Doktorun ne istiyorsa yaptır o zaman sonuca göre bakarsın duruma içini ferah tut🙏🙏🙏

kucuktospam hıh iste bana yaptırma diyen olamdi hatta emin olmak için 3 lu yu yaptır diyenim olduğu için ben bu testi yaptırdım 2 li 3lu kafada planlanmıştim yaptiracagimi keşke doktorum deseydi ben önermiyorum diyerek ben zaten yaptırmazdim zorlamazdim daha fazla

Tugcece siz aynı benim durumdasınız sizin gittiğiniz tüm yollardan geçtim.aynilarini bana söylediler Allah yardımcınız olsun gerçekten çok zor bir karar ama en azından birşeye karar verip oraya yonelirseniz içiniz biraz daha ferahliyo gecmiyo unutmuyorsunuz ama birşey yaptım diyorum en azından kendim için ben öyle düşünüyorum çıkana kadar her gece ruyalriniz da gireceksiniz i bile gecmiyo

bende yaptırdım. Ultrason ve ikili taramada sıkıntı yoktu 3 lü taramam 83 1 risk verdi. Bende çok korkmuştum başta amniyosentezden ama korkulacak bişey yok merak etme. Fish sonucu aldık 24 saatte. En kesin sonu diye onu yaptırdık. Ankara’da özel hastaneye 4750 verdik fish sonucu ile birlikte. Doktorun iyi ise amniyosıvıda risk baya düşük . Ben yaşadığımda 17+6 idik. Şimdi 27+3 üz .

Emine66 evet dimi bir şey yapacağım evet içim rahat etmeyecek benim. İnşallah sonuclarimiz kötü çıkmaz rabbim yavrularimizla sinamisin bizleri

Tugcece detaylida bebegin kalbinde Sıkıntı olduğunu söylemişlerdi ve aminyosentez önermişlerdi yaptırdık özelde 4 milyar vermiştik çok şükür %99 sonuc verdi temiz gelmişti

ezg88 ay masallah hiç bir şey çıkmadı dimi sonucunda

Tugcece ne güzel rabbim sağlıklı şekilde kucağına aldırsin inşallah🙏

Tugcece çok şükür temiz çıktı ama neler yaşadığımızı hatırlamak bile istemiyorum 😌 psikolojik üzüntü yeter

Tugcece şuan 30 haflatığım amniyosentezi 16 haftalık bile değilken yaptırdım 2 dakikalık bi işlem ondan sonra 3 gün dinlenmeniz ve su tüketimi çok olması lazım benim özelsek doktorum devlete önerdi orda yaptırdım çok şükür çok ilgilendiler sonuçlarım da iyi çıktı 🙏🏼 Korkulacak bısey degıl ama insan ister istemez korkuyo

ezg88 ahh ahh biliyorum gözyaşı kurutuyor ki bu kadar bağlandım bu bebeğe kaybetme korkusu…

Ksnskssndmslmmxn çok şükür güzel çıkmış bebeğinizi sağlıklı şekilde kucağıniza alırsınız inşallah 🙏

Tugcece 5 gün içinde dedı ortalama hemşire hastanede yatarken direk randevu aldım ondan önce sonuç e nabıza düştü zaten bi sonuçta 1 ay sonra çıkıyo sonuç almaya gittiğimde bu iyiyse o da iyidr dedi e nabızdan baktımı o da iyiydi zaten değerler normal yazıyo

Ksnskssndmslmmxn ben şimdi yarın tıbbi genetik randevum var yarın aminyosentez i istesem hemen o gün yapıyorlar mı yoksa başka bir tarih mi veriyorlar

Tugcece aynı gün degıl sabah erkenden çağrıdılar 7.30 gibi yatış yaptılar öğlen 3 4 gibi bi aksilik olmasa taburcu yapılıyor