Tugcece fiyatlar çok değişiyor teste göre de değişiyor birkaç farklı çeşidi var sanırım

Alperefet fetal yapmiyo devlet sadece özeller yapiyo birde direk labaratuarina gidip yaptırırsanız biraz daha uygun diye biliyorum doktor la bnirlikte biraz daha fiyat artiyo ama 15gunde sonuclaniyor

Alperefet ben şuan 18+6 siz kaçta yaptırdınız fetali evet aminyosentez bebeği aldırmak için gerekliymiş hukuki olarak bu test geçerli oluyormuş ama inşallah bu karara kimse hayatında yaşamasın

Emine66 dün perinatologa fetali devlet yapıyor mu dedim o da evet devlet yapıyor dedi Ümraniye devlet Hastanesi’nde detayliyi yaptirdim

Emine66 pazartesi gideceğim bu test için bakalım bakalım hastane yapacak mı arastirma hastaneleri yapıyor genel olark

Tugcece şehir hastanesinde yapmıyorlar dediler bana inşallah yaparlar yani pahalı bir test çünkü ben 23. Haftamdayım

Alperefet aynen pahali bakalım pazartesi yaptirirsam yazarım buraya fetali yaptirdigimi yaptiramazsam aminyosentez yaptırabilir miyim bilmiyorum

Tugcece ben fetal dna yaptırdım 3000 tl verdim koreye gitti geldi kanım temiz çıktı İkili taramada tüksek risk çıkmıştı 70/1

ilk fetal yaptıt

haticem5707 ya ne güzel şuan doğdu mu bebeğiniz ? Güzel sonuçlar rabbim bana da nasip etsin benim ikili sonucum temiz 3 lu testim riskli çıktı detayli da doktor riski destekleyen bir şey görmedi o yüzden bende ilk fetal düşünüyorum..

Alperefet araştırma yapmiyo anlaşması olan yerler yapiyo aminosentez ama şehir hastaneleri yapiyo bilginiz olsun korkmayın ondanda emin olun kan alfirmak gibi bı işlem eğer fetal kadar kolay bı işlem sadece bunda dinlenmek gerekli o kadar benim deneyimim o yöndeydi en azindan

Emine66 evet güzel diyorsunuz inan ben aşırı aşırı bedenime iğne girmesi değil bebeğime bir şey olacak diye o kadar çok korkuyorum ki enfeksiyon diyor düşme ihtimali filan olunca o sonuçları korkutuucu inşallah yaptirirsamda sizin gibi rahat bir şekilde atlatırım🙏

Tugcece ins tabikide o duruma gelmeden halletmenizi isterim.risklerini doktorunuz size söyler yaptırmadan önce aynı sizin gibiydim bende burda bı çok kişi yaptıran kişi gördüm bir hafta dan fazla düşünerek karar verdim bendim ve tek çözümüm.bu olduğu için yaptırdım ben içinizi ferah tutun ins sagsalim alırsınız bebeğinizi kucaginiza sağlıkla

Emine66 İnşallah bakalım bir şekilde karar vereceğim o kadar cahilim ki şu konularda kim ne dese inanıp moralimi yüksek tutamiyorum tek avuntum da detaylı da riskli bir şekilde olduğumu gorerek baktı doktor bir riskin olmadığını söylemesi sadece ortada tarama verisi var olması

Tugcece merhaba 3lü testi neden yaptırdınız acaba doktorunuz mu istedi? 3lü test neredeyse tarih oldu artık. 2li ve 4lü istiyor doktorlar sadece çünkü güvenirliği yüksek diye 3lüye göre araştırabilirsin canım internetten de

kucuktospam kimse bir şey söylemedi ben kendi kafama göre yaptırdım ya ikili test temiz girin bilerek istedim 3 lu yapılsın diye bana bir şey söylemediler ya 4 lu testi de yapmadılar

Tugcece benim detaylıda bebeğimde 1 arter 1ven bulunduğu için fetal dna testi yaptırdım özelde devlette aynı fiyatı aliyo canım Rabbim yardımcın olsun sonuç bekliyorum hala cikmadi.