- Düzenlendi
Tugcece fiyatlar çok değişiyor teste göre de değişiyor birkaç farklı çeşidi var sanırım
Tugcece fiyatlar çok değişiyor teste göre de değişiyor birkaç farklı çeşidi var sanırım
Tugcece şehir hastanesinde yapmıyorlar dediler bana inşallah yaparlar yani pahalı bir test çünkü ben 23. Haftamdayım
Tugcece güzel haberlerini alırız inşallah🙏🏼
Tugcece inşallah canım yazarım
Tugcece ben fetal dna yaptırdım 3000 tl verdim koreye gitti geldi kanım temiz çıktı İkili taramada tüksek risk çıkmıştı 70/1
ilk fetal yaptıt
Alperefet özelde 12 günde çıktı
haticem5707 ya ne güzel şuan doğdu mu bebeğiniz ? Güzel sonuçlar rabbim bana da nasip etsin benim ikili sonucum temiz 3 lu testim riskli çıktı detayli da doktor riski destekleyen bir şey görmedi o yüzden bende ilk fetal düşünüyorum..
Tugcece ins tabikide o duruma gelmeden halletmenizi isterim.risklerini doktorunuz size söyler yaptırmadan önce aynı sizin gibiydim bende burda bı çok kişi yaptıran kişi gördüm bir hafta dan fazla düşünerek karar verdim bendim ve tek çözümüm.bu olduğu için yaptırdım ben içinizi ferah tutun ins sagsalim alırsınız bebeğinizi kucaginiza sağlıkla
Tugcece merhaba 3lü testi neden yaptırdınız acaba doktorunuz mu istedi? 3lü test neredeyse tarih oldu artık. 2li ve 4lü istiyor doktorlar sadece çünkü güvenirliği yüksek diye 3lüye göre araştırabilirsin canım internetten de
kucuktospam kimse bir şey söylemedi ben kendi kafama göre yaptırdım ya ikili test temiz girin bilerek istedim 3 lu yapılsın diye bana bir şey söylemediler ya 4 lu testi de yapmadılar
Tugcece benim detaylıda bebeğimde 1 arter 1ven bulunduğu için fetal dna testi yaptırdım özelde devlette aynı fiyatı aliyo canım Rabbim yardımcın olsun sonuç bekliyorum hala cikmadi.