Tugcece çok şükür temiz çıktı ama neler yaşadığımızı hatırlamak bile istemiyorum 😌 psikolojik üzüntü yeter

Tugcece şuan 30 haflatığım amniyosentezi 16 haftalık bile değilken yaptırdım 2 dakikalık bi işlem ondan sonra 3 gün dinlenmeniz ve su tüketimi çok olması lazım benim özelsek doktorum devlete önerdi orda yaptırdım çok şükür çok ilgilendiler sonuçlarım da iyi çıktı 🙏🏼 Korkulacak bısey degıl ama insan ister istemez korkuyo

ezg88 ahh ahh biliyorum gözyaşı kurutuyor ki bu kadar bağlandım bu bebeğe kaybetme korkusu…

Ksnskssndmslmmxn çok şükür güzel çıkmış bebeğinizi sağlıklı şekilde kucağıniza alırsınız inşallah 🙏

Tugcece 5 gün içinde dedı ortalama hemşire hastanede yatarken direk randevu aldım ondan önce sonuç e nabıza düştü zaten bi sonuçta 1 ay sonra çıkıyo sonuç almaya gittiğimde bu iyiyse o da iyidr dedi e nabızdan baktımı o da iyiydi zaten değerler normal yazıyo

Ksnskssndmslmmxn ben şimdi yarın tıbbi genetik randevum var yarın aminyosentez i istesem hemen o gün yapıyorlar mı yoksa başka bir tarih mi veriyorlar

Tugcece aynı gün degıl sabah erkenden çağrıdılar 7.30 gibi yatış yaptılar öğlen 3 4 gibi bi aksilik olmasa taburcu yapılıyor

Tugcece henüz doğmadı 29 haftalığım Bu risk herkes için gecerli korkmayın 12 gün ben öldüm dirildim 8 kilo verdim Dualarım sizle

Ayrıca önce fetal deneyin diğeri son çare

Kizlar ben bugün Zeynep Kamil hastanesi gittim fetal testi devlet karşılıyor ama Ümraniye devlet hastanesinde yapiliyormus bilginiz olsun

Aminyosentez karar verdim Çarşamba günü Allah’ın izniyle bir sıkıntı yaşamadan atlatırım inşallah dualarınızı bekliyorum

Tugcece ben bugun Sabah oldum
                hic agri yok merak etme .
                Stres yapilicak bisey yok 🤲🏻

Zeynepak yaa aman dikkat edin sizde geçmiş olsun inşallah guzel sonuçlar alabilirsiniz devlette mi yaptırdınız?

Tugcece evet bende devlet hastanesinde. Bence ddevlet hastanelerde iyi doktorlar var

Zeynepak umarım bir sikinti yaşamazsınız. Umarım bende iyi bir perinatolog düşerim