Alperefet Üsküdar Zeynep Kamil de gorunuyri genetik testlerinde pazartesi gideceğim bakalım yapacaklar mi

Tugcece bana yapmıyor demişlerdi ama bilmiyorum inşallah yaparlar güzel sonuçlar alırsın🙏🏼

Alperefet amin inşallah özelde yaptırdınız dimi siz ne kadar yaptırdınız ben bir doktor aracılığıyla aradılar beniml 2900 dediler fetal DNA için pazartesi gideceğim bakalım hastaneye yaptirirsam yazarım buraya

Tugceceözelde yaptırdım ben de doktor aracılığıyla yaptırdım 2600 e indirdiler

Alperefet aminyosentez neden tercih etmediniz siz yorumlarinizi gördüm dee rabbim inşallah şifasını versin inşallah sonucunuz tertermiz gelsin

Tugcece ben riskinden korktum açıkçası çok düşük ihtimal ama yine de cesaret edemedim,inşallah merakla bekliyorum ben de sağolun🙏🏼

Alperefet aynen bende sizin gibi riskinden çok korkuyorum ama hiç bir şey eskisi gibi değil daha deneyimliler daha az düşük olayı yaşanıyormus şimdilerde

Tugcece zaten kesin tanı için fetal dna sıkıntılı çıkarsa tekrar amniyosentez yapıyorlar, kaçıncı haftadasınız

Tugcece fiyatlar çok değişiyor teste göre de değişiyor birkaç farklı çeşidi var sanırım

Alperefet fetal yapmiyo devlet sadece özeller yapiyo birde direk labaratuarina gidip yaptırırsanız biraz daha uygun diye biliyorum doktor la bnirlikte biraz daha fiyat artiyo ama 15gunde sonuclaniyor

Alperefet ben şuan 18+6 siz kaçta yaptırdınız fetali evet aminyosentez bebeği aldırmak için gerekliymiş hukuki olarak bu test geçerli oluyormuş ama inşallah bu karara kimse hayatında yaşamasın

Emine66 dün perinatologa fetali devlet yapıyor mu dedim o da evet devlet yapıyor dedi Ümraniye devlet Hastanesi’nde detayliyi yaptirdim

Emine66 pazartesi gideceğim bu test için bakalım bakalım hastane yapacak mı arastirma hastaneleri yapıyor genel olark

Tugcece şehir hastanesinde yapmıyorlar dediler bana inşallah yaparlar yani pahalı bir test çünkü ben 23. Haftamdayım

Alperefet aynen pahali bakalım pazartesi yaptirirsam yazarım buraya fetali yaptirdigimi yaptiramazsam aminyosentez yaptırabilir miyim bilmiyorum

Tugcece ben fetal dna yaptırdım 3000 tl verdim koreye gitti geldi kanım temiz çıktı İkili taramada tüksek risk çıkmıştı 70/1

ilk fetal yaptıt