Alperefet yaa çok sevindim çok şükür 🙏🙏rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🤲

Alperefet a

Alperefet çok şükür canım çok sevindim hep aklımdaydın bugün de tekrar sormadım belki paylaşmak istemezsin diye sağlıkla kucağına al inş 🙏

Kizlar aminyosentez yaptırdım çok şükür 🤲ahh biraz o iğneyi hissetmedim değil güzel bir şekilde aldı ama sonrasında kalbini dinletmediler bende işlemin bitmesi heyecanıyla hiç aklıma gelmedibsormak. Umarım bir sıkıntı yoktur

6 gün sonra

Alperefet canım ben de bugün detaylıyla gittim başka bi doktora parlaklık hala duruyodu doktor bey tek başına bi anlamı yok ölçüt değil o korkma eskiden ölçüttü çünkü başka ölçüm araçları yoktu dedi içim biraz rahatladı gibi işte ama aklımın hep bi kenarını kurcalayacak napayım 🤷🏻‍♀️Haber edeyim sana dedim.

kucuktospam evet bir belirtiyi çok önemsemiyorlar doğuma kadar düzelir inşallah canım ben de gittim tekrar sonuçları göstermeye tekrar detaylı bakmadı ama artık kadın doğuma devam edebilirsin dedi benimde içimde hep şüphe var rahatlayamadım tam olarak 😞

Alperefet inş biz abartıyoruzdur ana yüreği işte napalım ☺️ inş herkes gibi bizim de sonumuz hayırlı olsun🙏

Alperefet benim ikili taramam yüksek çıktı fetal DNA önerdi doktorum yaptırdım temiz çıktı . Özel yaptırdım 3000 tl verdim . 10 gün içerisinde sonuç geldi ama o on gün geçmek bilmedi bence maddi durumunuz varsa fetal DNA yaptırın bi sorun çıkarsa zaten amniosentez istiyor doktor siz bilirsiniz

Ldy yaptırdık canım biz arkadaşla bizim de temiz çıktı da ana yüreği işte insanın yine de aklında kalıyor ondan dertleşiyoruz, inş herkesin bebeği iyi olsun🙏