Aminyosentez
Tugcece amin hepimizinkini inşallah 🥰
kucuktospam sağol canım sende inşallah🙏🏼
Kizlar aminyosentez yaptırdım çok şükür 🤲ahh biraz o iğneyi hissetmedim değil güzel bir şekilde aldı ama sonrasında kalbini dinletmediler bende işlemin bitmesi heyecanıyla hiç aklıma gelmedibsormak. Umarım bir sıkıntı yoktur
Alperefet canım ben de bugün detaylıyla gittim başka bi doktora parlaklık hala duruyodu doktor bey tek başına bi anlamı yok ölçüt değil o korkma eskiden ölçüttü çünkü başka ölçüm araçları yoktu dedi içim biraz rahatladı gibi işte ama aklımın hep bi kenarını kurcalayacak napayım 🤷🏻♀️Haber edeyim sana dedim.
kucuktospam evet bir belirtiyi çok önemsemiyorlar doğuma kadar düzelir inşallah canım ben de gittim tekrar sonuçları göstermeye tekrar detaylı bakmadı ama artık kadın doğuma devam edebilirsin dedi benimde içimde hep şüphe var rahatlayamadım tam olarak 😞
Tugcece inşallah güzel sonuclar alırsın 🙏🏼
Alperefet inş biz abartıyoruzdur ana yüreği işte napalım ☺️ inş herkes gibi bizim de sonumuz hayırlı olsun🙏
kucuktospam inşallah canım🥰
Ldy yaptırdık canım biz arkadaşla bizim de temiz çıktı da ana yüreği işte insanın yine de aklında kalıyor ondan dertleşiyoruz, inş herkesin bebeği iyi olsun🙏