Kbra23 Tam olarak haftamı hatırlamıyorum ama burun tıkanıklığı bende de oluyordu. Bende ayrıca faranjit var ama, ben birazda ona bağlıyordum. Ama genel olarak hafta hafta takiplere baktığınızda burun tıkanıklığı görülebileceği de yazıyor. Hatta hamilelerin %30’unda görülürmüş. Üstelik havalarda serinliyor zaten, klimalı ortamda falan bulunuyorsanız o da burun tıkanıklığı yapabilir. Umarım kötü bir şey yoktur. Ama kendinizi iyi takip edin, başka belirtiler çıkarsa hiç beklemeyin derim. Allah’ım acil şifalar versin inşallah 🙏🏻💐

busravolkan Allah bağışlasın hayırlı uğurlu güzel uzun bir ömrü olsun hayırlı bir evlat olsun InsaAllah 🌸🤲🏻🤗

Duygus21 Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. Öncelikle inşallah hamileliğiniz güzel geçer. Aman diyeyim, boş tasalarla, gereksiz endişelerle kendinizi sıkmayın. Ben çok üzülürdüm her şeye üzülürdüm. Ama bebeğim doğduktan sonra niye bebeğime bu duyguları hissettirmişim diye çok kızdım kendime. Allah inşallah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip eder size de. Gönlünüze göre versin rabbim 🙏🏻💐

busravolkan mutlu son cnm ne güzel ya darısı bana inşallah ☺️Bir oglusum var suan 2 yaşında ikinciye gebeyım suan 37 haftalık normal dıgum görünüyor Allah analı babalı büyütsün inşallah çok tatlısnz 🙏☺️❤️

busravolkan okurken duygulandım kendimi düşünüyorum da tek başıma sancıları çekmek doğuma gitmek gözümde cok büyüdü inşallah darısı bizim başımıza diyelim.allah analı babalı büyütsün 👶

busravolkan sağlıkla büyütün inşallah 💕 dıştaki dikişlerim düştü ama içtekiler duruyor demişsiniz bende 34 gün önce doğum yaptım iç dikişlerin durduğunu nerden anladınız acaba 🙈

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Nisacix normal doğum istiyorum da inş ben burnum tıkalı olursa zor olabilir ıkınmak diye düşünüyorum ama rabbim yardım eder 🥰🥰

Gzm-Brl benim de salı günü iki Farklı doktora randevum var biri özelde diğeri devlette bakalım ne diyecekler

Gzm-Brl inşallah canım sabah devlette öğlen özelde inşallah koşturmaca yazmayı unutmazsam yazarım unutursam sen mutlaka yaz

Ozdmrkbraa canım doktordan geldim 2750 olmuş. 35+6 işte. 38.haftada çatı muayenesi yapacağız dedi doktorum. Genel durumu iyi dedi. Nst ye girdim orda da birşey çıkmadı haftaya bir daha gel dedi. Senin durum ne oldu bebiş nasıl 🤲🏻😘