busravolkan amin
21 SAAT SÜREN NOP NORMAL DOĞUM HİKAYEM! 💃🏻
busravolkan teşekkür ederim amin inşallah. Şuan hala hiç belirti yok sadece tıkanıklık var
busravolkan okurken duygulandım kendimi düşünüyorum da tek başıma sancıları çekmek doğuma gitmek gözümde cok büyüdü inşallah darısı bizim başımıza diyelim.allah analı babalı büyütsün 👶
busravolkan sağlıkla büyütün inşallah 💕 dıştaki dikişlerim düştü ama içtekiler duruyor demişsiniz bende 34 gün önce doğum yaptım iç dikişlerin durduğunu nerden anladınız acaba 🙈
Duygus21 ikisi de olur normal doğum yanlısı bir doktor istiyorum
Ozdmrkbraa ne güzel canım ya ben bi kere nst ye girdim. Salı günü kontrolüm var bakalım ne olacak :(
Gzm-Brl benim de salı günü iki Farklı doktora randevum var biri özelde diğeri devlette bakalım ne diyecekler
Ozdmrkbraa hadi canım hayırlısı bana da yaz mutlaka bende yazarım
Gzm-Brl inşallah canım sabah devlette öğlen özelde inşallah koşturmaca yazmayı unutmazsam yazarım unutursam sen mutlaka yaz
Ozdmrkbraa tamam canım bende yazarım
Ozdmrkbraa canım doktordan geldim 2750 olmuş. 35+6 işte. 38.haftada çatı muayenesi yapacağız dedi doktorum. Genel durumu iyi dedi. Nst ye girdim orda da birşey çıkmadı haftaya bir daha gel dedi. Senin durum ne oldu bebiş nasıl 🤲🏻😘
Gzm-Brl bende seni arıyorum hangi postta yorumlanmıştık ki diye 🤭 35+6 yüz aynı gündeydi bizim bebiş 3 kilo olmuş doktor şekeri bebek için kes tuzu da kendin için dedi ödem olmaya başlamıştı ayaklarım da akıntım olduğundan sonrasında ara ara sıcak bişey geldiğinden bahsettim devletteki doktorum suyun haftana göre normal ama sızıntı varsa yatış vermem gerekir dedi turnusol verdi nst ye girerken koy çıkınca da getir bakalım dedi o süre de tarif ettiğim akıntı olmayınca cuma acilci olan doktor görsün seni 10 gün sonraya tekrar gel bana dedi nst gayet iyi dedi bakalım cuma tekrar turnusolla bakmak için gidicez inşallah özel de ki doktorum tuzu şekeri yasakladı işte bakalım bizimse gündemimiz bu şekildeydi 🤭🥰
Ozdmrkbraa oooo canım maşallah sübhanellah baya kilo almış bebiş 🥰 tuzu şekeri bana kaç hafta önceden kes dedi doktorum da öyle tuzsuz şekersiz hayat mı oluyor allah aşkına 😅 bende 9 gün sonrasına randevu alacağım bakalım canım. Doğum için birşey demedi mi canım. Benim doktor böbrek büyümesi olduğu için normal doğum zor olur dedi. Çatı darlığı olan kişilerde böbrek büyümesi olabiliyormuş. 🙄
Gzm-Brl normal doğum görünüyor dedi bebeğin başı da Aşağıda ama eğer çok kilo alırsa normal doğum zorlar ama son ana kadar bekleriz dedi 🤭 inan tuzu azaltana kadar çok zorlanmıştım bugün bi an da ikisini de kes dedi ne yeşilimden ne içtiğimden bişey anlamıyorum 😂
Ozdmrkbraa ahhh canım ya sen yapabilmişsin ben onu da yapamadım 😅 57 kiloyla hamile kaldım şimdi 75 kiloyum vay Halime 😅 bakalım neler olacak. Çatı darlığı falan önemli dedi doktorda bakalım süreç neler gösterecek canım. Sabırsızlıkla bekliyoruz ☺️
Gzm-Brl Çatı muayenesi flan yapmadılar bana o yüzden ne durumdayım hiç bilgim yok 😂 sağlıkla vakitli zamanlı gelsinler inşallah 🥰🥳
Ozdmrkbraa inşallah canım Allah yardımcımız olsun 🤲🏻