Ozdmrkbraa bizde aynıyız 35+2 bana da doktorum bir hafta önde dedi. Bide sağ böbreğimde büyüme var dedi. Normal doğum olasılığı düşük dedi de daha çatı muayenesi olmadı. Sizin oldu mu ? Nst falan gördünüz mü ? Bu zamanlarınız nasıl ?
21 SAAT SÜREN NOP NORMAL DOĞUM HİKAYEM! 💃🏻
- Onay Bekliyor
busravolkan şu uygulama da okuduğum en güzel doğum.hikayesi hiç bi cümleni atlamadim çok güzel yazmissin🥰 okurken hem korktum hem gözlerim doldu ama en son resim de ki zaferin gibi bir poz vermek için herşeyi verirdim rabbim hayırlı güzel doğumlar yaşatsın hepimize 😇
Gzm-Brl yok canım hiç nst girmedim salı günü kontrolüm var çatı muayenesi de olmadım bebeğin başı Aşağı da normal doğum bekliyoruz inşallah dedi geçen hafta 2600gr dı haftaya nasıl olur hiç bilmiyorum tekrar ne söyler doktor bakalım
esma_12_ebubekir Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım inşallah. 🙏🏻🥰
symslmz Sizde hakkınızı helal ediin, 🙏🏻 Allah razı olsun 💐
busravolkan ayy hayırlı olsun Allah hayırlı evlat etsin, darısı başımıza insAllah sağlıkla, bişe de sorcam doğum anında kesi atıyorlar mı öyle acaba
Beyzaylmz7 Yani acı değilde sızı gibi hissediyorsun. Ama o kesikten sonra da mecbursun tabi doğurmaya, başka seçenek yok çünkü. Her şeyi bırakıp ıkınıyorsun, bebek çıktıktan sonra da zaten bir şey kalmıyor öyle endişelenme 😂
busravolkan gözünüz aydın sağlıkla güzellikler ile büyüsün inşallah 🌼💛
Normalde bu kadar uzun hikayelerden sıkılırım yarıda bırakırım ama çok sürükleyici yazmışsın roman gibi 😃
Ozdmrkbraa ay nasil okudum bilemedim . Gözlerim doldu 😢😢 benimde ilk gebelik kiz olucak cok heyecanliyim 29 haftaligiz henuz normal istiyorum ben de insallah oylede olur. Rabbim saglikla sihhatle buyutmeyi nasip etsin insallah 😇😇😇😇😇
mucizemucize17 Oyy çok teşekkür ederim. İnşallah Allah’ım sana daha güzellerini nasip eder, tek nefeste doğurursun inşallah canım 🙏🏻🥰❤️
busravolkan hiç sıkılmadan zevkle okudum masallah size rabbim korusun yavrusunu anali babali büyütsün inşallah benim yerime kocaman koklayin prensesi❣biz daha yolun cokkkkk başındayız henuz13+5 haftaligiz epey yolumuz var ama olsun ben sabirla duayla beklerim yeterki yavrum saglikla sag salim kazasiz belasiz zamaninda gelsin bize 🙏artik darisi bizlere olsun insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlerede sag salim saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin hayirli evlatlar yetistirmeyi nasip etsin inşallah dualarinizda bizi de eksik etmeyin allah rizasi icin ❣🙏
Haynayff Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. Bana atıldı ne yazık ki kesi, ama daha önce burada hiç kesi atılmadan doğurabilen kişileri de okumuştum. Ama kesi gerçekten korkulacak bir şey değil. O an olup bitiyor sadece
busravolkan amin allah razı olsun güzel duaların için 😍
busravolkan anladım teşekkür ediyorum
busravolkan Antep’teyim nereye gidilir bilmiyorum hiç devleti :(
busravolkan hayırlı uğurlu olsun canım benim ne güzel bir doğum ❤️❤️
busravolkan allah bağışlasın. Acı eşiğiniz yüksek olabilir ben de epiduralsiz normal doğurdum şimdi de öyle olsun istiyorum ama çok haykırdım canım çok yandı. Tabi iyi ki normal doğurmuşum
busravolkan büşra hanım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün 🙏🏻 Bende adanada yaşıyorum 31. Haftamdayım normal doğum düşünüyorum ama özele gidiyorum , Marsa için çok tereddütlüydüm ama şimdi yazdıklarınızı okuyunca biraz kararım değişti , doktorunuz kimdi acaba onu öğrenebilirmiyim
Sen harika Bi annesin. Keyifle okudum. Ağzına sağlık