busravolkan hikayenin anlatıliş şekli ve fotoğraflarla desteklemeniz harika olmuş. Benim gibi normal doğumdan aşırı korkan insanları bile cesaretlendirecek bi hikaye olmuş ☺️Allah analı babalı büyütsün, masallah ♥️
21 SAAT SÜREN NOP NORMAL DOĞUM HİKAYEM! 💃🏻
busravolkan öncelikle gözünüz aydın sağlıkla büyütün bebişinizi 🥰 bende adanadayım ve bende şehir hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum özelede devam ediyorum ama refakatçi almadılarmı içeri bebek doğduktan sonra falan ?
busravolkan normal doğurmaktan vazgeçtim Büşra hanım allah razı olsun😂
busravolkan oy maşallah prensese rabbm analı babalı büyütsün inşallah rabbm bizede bebişlerimze sağlıklı bi şeklde kavuşmayı nasip etsin🤲 adını ne koydunuz kuzunun
busravolkan ya maşallah allahım sağlıklı uzun ömürler versin, neden bilmiyorum ama ağlayarak okudum çok duygulandımmm ❤️
Seyma-07 cümlemizden razı olsun. Rabbim şifa nasip etsin.🤲🏻
Duygus21 normal doğum yanlısı çok tecrübeli bir doktor var mı bildiğin ?
busravolkan maşallah maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah ömürlü olsun 🙏 🧿 🌼
busravolkan allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin bende adana da doğum yapicam marsaya gidiyorum acaba siz hangi doktora gidiyodunuz ve doğumda memnun kaldinizmi hastaneden
busravolkan çok tatlısınız Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🥰
Bubenimhikayem devlette mi ozelde mi kuzum
busravolkan Maşallah çok güzel geçirmişsiniz ve çok güxel anlatmışsınız. Ben de normal doğum istiyorum ama yapabilecek miyim korkusu var içimde. Bir de gebelik okuluna nasıl başvuru yapılıyor Ben de katılmak istiyorum da
minikcasper Teşekkür ederimAllah razı olsun, sizinde gönlünüze göre versin inşallah 🙏🏻🌹
MehtapErol Çok teşekkür ederim, Allah sizinde gönlünüze göre versin. Bu pandemi sürecinden dolayı şuan kayıt yapılıyor mu bilmiyorum. Benim gittiğim Marsa Hastanesinde vardı, 12. haftamda doktorumun tavsiyesiyle başladım. 3 ay kadar galan sürdü, sonrasında da bir mezuniyet belgesi verdiler. Sizde araştırın isterseniz bulunduğunuz şehirdeki devlet hastanelerinde
Zehraeknc Allah razı olsun, sizinde gönlünüze göre versin Allah’ım inşallah 🙏🏻🌹
afifekazar Teşekkür ederim, Allah razı olsun. Ben Utkucan Okuducu’ya gidiyordum. 33. haftamda keşfetmiştim Utkucan Bey’i ama hamileliğimin başında bilseydim direk ona giderdim. Çok kibar çok naif bir adam, insanın içine su serpen cinsten. Hastaneden de genel olarak memnunum. Çok özel ilgi gösteremiyorlar tabi, ama zaten yapacakları bir şey de olmuyor. Benim doğumum sırasında bir ağrı kesici bile almadım, 1 serum dahi takılmadı. Tamamen kendi sancılarımı beklediler. Ayrıca yanımda ailemden kimseyi de yanıma alamadım doğal olarak. Ama genel olarak memnunum, yine Marsa’da yaparım yapacak olsam. Doğumdan sonra zaten hastane odasına önce 2 kişilik odada yerleştim, sonra tek kişilik odaya alındım. Yanımda annem kaldı, ama odaya kız kardeşim, eşim, kayınvalidem, halam falan da gelip yarım saat kadar bebeğimi gördüler gittiler. Kolay bir doğum istiyorsanız özele gitmenizi tavsiye ederim. En azından epidural alabilirsiniz ve odada yanınızda biri olabilir sanırım
Zeynep_kenan Çok teşekkür ederim, rabbim gönlünüze göre versin 🙏🏻🌹
Aysenurkrk Ay çok teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin 🙏🏻 Allah’ım gönlünüze göre versin 🌹♥️
uykusuzbirben Çok teşekkür ederim, Allah sizinde bebişinize sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin inşallah. İsmimizi Simay koyduk 🙏🏻💐❣️
Mercimeginannesi-ozge Benimde pek fikrim yok zaten epidural hakkında, sadece pamuk gibi oluyorum falan diyenleri okumuştum burada o kadar 😂