merve_ayaz9614 Çok teşekkür ederim 🙏🏻İnşallah siz de bebeğinize kavuşursunuz sağlıkla. Ama bu normal doğum çok güzel bir duygu bence herkesin tatması lazım. Allah en hayırlı doğumlardan nasip etsin size 🙏🏻💐💖
21 SAAT SÜREN NOP NORMAL DOĞUM HİKAYEM! 💃🏻
busravolkan Çok çok teşekkür ederim. Ankara Şehir hastanesi ne gidiyorum, kontrol günüm bir soruşturayım inşaAllah 🌹
Growinupangel Ya hahahhh. Yok bakmayın siz bana, gerçekten harika bir şey bu doğum işi. Bu mucizeyi herkes yaşamalı gerçekten. İnanın acıdan ibaret değil 🙏🏻😂💖
busravolkan ya maşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏 ben ilk gebeliğimde suyum gelmedi sancım olmadı o yüzden sezaryen oldu bu ikinci gebeliğim bu kez sancım olur mu yada suyum gelir mi sizce
busravolkan yokyok ben onu yapamam 😬😬😬 walla her sekılde doğurmak zor Rabbim kolaylık verdin yeterkı
Nazliakm Çok teşekkür ederim. Aldılar tabi ki, ben doğumhanenin kapısından çıkarken kayınvalidem ve annem kapıda beni bekliyordu zaten. Odaya geçtiğimde de kız kardeşimle halam geldi yanıma görmeye, sonra eşimde geldi hatta. Şehir hastanesinde nasıldır bilmiyorum ama Marsa da geldiler, yarım saat kadar kaldılar sonra zaten saat de 23:00 civarı olduğu için gittiler, annemle ben kaldım sadece. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah size de 🙏🏻❣️
cansutnc54 Çok teşekkür ederim, Allah size daha güzel hayırlı doğum nasip etsin inşallah. Bu konuda pek bilgim yok ama kuzenim sezaryen doğum yapacağı günden 1 gün öncesinde sancıları gelmeye başlamıştı. Ama daha önce sezaryen olduğu için yine sezaryene aldılar. Yani o sancı yine gelebiliyor, engel değil
Ceylanaydemir Ahahh çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. İnşallah size daha da güzel doğumlar nasip eder rabbim 🙏🏻💐
Baharakgul Amin çok teşekkür ederiiim. 🙏🏻 Allah çok daha güzel kolay doğumlar nasip etsin inşallah, sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza 🌹❣️
Nisacix Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. İnanın Allah’ımın varlığını iliklerinize kadar hissediyorsunuz o an. Öyle bir mucize ki, kendime defalarca kez inanamadım nasıl dayanıyorum bu sancıya diye. Hala nasıl doğurdum inanamıyorum. Resmen mucize, herkes yaşamalı o anı. Bebeğimle beraber yeniden doğmuş gibi oldum o an 🥰 İnşallah rabbim size de nasip eder, daha güzel daha kolay bir doğum inşallah 🙏🏻♥️
Kbra23 Tam olarak haftamı hatırlamıyorum ama burun tıkanıklığı bende de oluyordu. Bende ayrıca faranjit var ama, ben birazda ona bağlıyordum. Ama genel olarak hafta hafta takiplere baktığınızda burun tıkanıklığı görülebileceği de yazıyor. Hatta hamilelerin %30’unda görülürmüş. Üstelik havalarda serinliyor zaten, klimalı ortamda falan bulunuyorsanız o da burun tıkanıklığı yapabilir. Umarım kötü bir şey yoktur. Ama kendinizi iyi takip edin, başka belirtiler çıkarsa hiç beklemeyin derim. Allah’ım acil şifalar versin inşallah 🙏🏻💐
busravolkan Allah bağışlasın hayırlı uğurlu güzel uzun bir ömrü olsun hayırlı bir evlat olsun InsaAllah 🌸🤲🏻🤗
Duygus21 Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. Öncelikle inşallah hamileliğiniz güzel geçer. Aman diyeyim, boş tasalarla, gereksiz endişelerle kendinizi sıkmayın. Ben çok üzülürdüm her şeye üzülürdüm. Ama bebeğim doğduktan sonra niye bebeğime bu duyguları hissettirmişim diye çok kızdım kendime. Allah inşallah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip eder size de. Gönlünüze göre versin rabbim 🙏🏻💐
busravolkan amin çok sağolun 🥰🥰🥰
busravolkan amin canım inşallah 😘☺️
Maşallah☺️
busravolkan mutlu son cnm ne güzel ya darısı bana inşallah ☺️Bir oglusum var suan 2 yaşında ikinciye gebeyım suan 37 haftalık normal dıgum görünüyor Allah analı babalı büyütsün inşallah çok tatlısnz 🙏☺️❤️
busravolkan amin
busravolkan teşekkür ederim amin inşallah. Şuan hala hiç belirti yok sadece tıkanıklık var
busravolkan okurken duygulandım kendimi düşünüyorum da tek başıma sancıları çekmek doğuma gitmek gözümde cok büyüdü inşallah darısı bizim başımıza diyelim.allah analı babalı büyütsün 👶