busravolkan epidural da istemiyorum cevremde olanlar var memnun kalmadılar birde onda belden iğne vuruyorlar sanırım benım kıpırdamama sansım yok kendımı atarım hemen mazallah felce kdar yolu varmıs
21 SAAT SÜREN NOP NORMAL DOĞUM HİKAYEM! 💃🏻
Seyma-07 çok şükür ona geçmedi. İlk bir hafta sadece emzirmeden emzirmeye yanıma getirdiler yanıma annemle eşim bebeği. Çift maske eldiven, öncesi her temastan evvel ellerimi yıkayıp dezenfekte ettim. Ama sonuçta bebekle temasımız vardı emerken. Sık sık emzirmem söylendi. Hem bebeğin bağışıklığı güçlensin diye hem de annenin antikorları bebeğe geçiyormuş ve koronaya karşı bebeğin bağışıklığı gelişiyormuş. Eğer çok ateşlenir çok kusar ya da normalde farklı şeyler gözlemlersen doktora götür dedi aile hekimliğinden arayan ebe. İyi gözlemledim sık sık emzirdim bebeğimi gece uyandırmak zor da olsa uyandırıp yanıma getirdiler. Ona geçmedi çok şükür, sıkıntısız atlattık. Ben ilaç kullanmadım filyasyondan da vermediler zaten. Kendi bağışıklığımı güçlü tutacak besinler tükettim. Bol c vitamini, sarımsaklı çorbalar, kompostolar filan bol sıvı aldım. Toparladım bir haftada. 10.gün de test verdim negatife dönmüştüm.
busravolkan ben böyle güzel hikaye görmedim çok güzel detaylı anlatmışsın yaşadım resmen 😅 Ömürlü olsun inşallah 😊Fotoğraflarda baya güldürdü beni 😂😂
busravolkan ay ne kadar güzel bir hikaye yazmışsın canım ve mutlu son tebrikler vala bu kadar nasıl sabredip hala normale zorladın ve onca sancıyı çekmişsin ben asla cesaret edemem bilemiyorum 🙈 Allah analı babalı sağlıklı birşekilde büyütmeyi nasip etsin☺️
busravolkan MasaAllah Rabbim size bağışlasın yavrunuzu öyle güzel anlatmışsiniz ki Rabbim hayırlısı ile bizlere de gösterir sağlıkla gelir yavrularimiz içimiz isittin 😍🥰🤲
Hikayenizi fotoğraflarla desteklemeniz muhteşem olmuş:) tebrik ederim , güle güle büyütün
busravolkan yaaa çok tatlı bi hikaye bayıldım😁 fotolar da çok guzel olmus film gibi geldi okurken😊 allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin🐤🐥🦆
busravolkan harika bir hikaye 😇 bende kontrollerimi ozelde yaptiriyorum ama doğum için devlete gidicem normal istiyorum umarim bende kolayca ve normal sekilde dogururum 30+6 olduk 🤰 allah anali babali saglikli büyütmeyi nasip etsin cümlemize 🤲
busravolkan bende burda okurken ağlıyorum 😢😢😢
busravolkan hikayenin anlatıliş şekli ve fotoğraflarla desteklemeniz harika olmuş. Benim gibi normal doğumdan aşırı korkan insanları bile cesaretlendirecek bi hikaye olmuş ☺️Allah analı babalı büyütsün, masallah ♥️
busravolkan öncelikle gözünüz aydın sağlıkla büyütün bebişinizi 🥰 bende adanadayım ve bende şehir hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum özelede devam ediyorum ama refakatçi almadılarmı içeri bebek doğduktan sonra falan ?
busravolkan normal doğurmaktan vazgeçtim Büşra hanım allah razı olsun😂
busravolkan oy maşallah prensese rabbm analı babalı büyütsün inşallah rabbm bizede bebişlerimze sağlıklı bi şeklde kavuşmayı nasip etsin🤲 adını ne koydunuz kuzunun
busravolkan ya maşallah allahım sağlıklı uzun ömürler versin, neden bilmiyorum ama ağlayarak okudum çok duygulandımmm ❤️
Seyma-07 cümlemizden razı olsun. Rabbim şifa nasip etsin.🤲🏻
Duygus21 normal doğum yanlısı çok tecrübeli bir doktor var mı bildiğin ?
busravolkan maşallah maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah ömürlü olsun 🙏 🧿 🌼
busravolkan allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin bende adana da doğum yapicam marsaya gidiyorum acaba siz hangi doktora gidiyodunuz ve doğumda memnun kaldinizmi hastaneden