• Gebelik
  • Sanırım hareket hissediyorum🙊

Anne54 canım bende 16+6 dayim ve mobil mobil pıt pıt lar oluyor bazen bende senin gibi heyecanlanıyorum bebektir inşallah diorum 😀

Anne54 ben bilerek geç saate alıyorum valla hem doktorum daha sakin oluyor o saatlerde hemde bebiş hareketli oluyor😂

Ben 15. Haftada hissettim pıt pıt diye. Mümkünatı yok diyenlere inanmayın yani. Gayet de mümkün. :)

Zombicikk bende 19 da hissettim şimdi 20+2 yim ama cok düzensiz bi hissediyorm bi hic hateket yok mesela bugün hic hissetmedm :(

Diddy her gün mü hıssettinşz acaba ben dün çok hissettim ama bugün göç yok 20 haftalık bu Arada

Baby_bln42
          Hergun oluyor ama az oluyor yani yürürken otururken çok hissedemuyrdum düz bı şekilde yatıyordum oynasın diye bekliyordum hafta daha ilerledikçe düzenli hareketleri oluyor iyi mi değil mi az çok anlayabiliyoruz

Baby_bln42 20lerde hissetmediğim günlerde oldu ama 1-2haftadır her gün hissediyorum zaten sertleşti hareketler

Anne54 şuan da 17.haftanız bitmek üzere gıdıklama şeklinde hissediyorum 2.gebeligim sizinde hissettikleriniz doğru çok minik ama ben burdayım diyorlar😊

Anne54 16+5te hissettim sırt üstü uzan ve bekle haraket ediyorsa bebektir anlarsın zaten çünkü o haftadan sonra hergün aynı şekilde hissettim 18.haftada bildiğin tekme atıyordu benim miniğim şimdi 33 +1 olduk 😊

Anne54 13 ve 14. Haftamda seyirme seklinde hissediyorum 17. Haftamda net hissetmeye basladim hareketlerini hissedemezsin diyenlere bakma sen hissediliyo genelde zayif insanlar daha erken hissediyo benimde ilk gebeligim doktoruma sordum hissedebilirsin dedi

Anne54 benim ilk hamileliğim. 13. Haftada karnımda balık gibi bişeyin döndüğünü hissetmiştim ama emin olmamıştım tabiki. 14. Haftada göbek deliğimin yakınında bişey pıt etmişti otururken. Sonradan bi daha hissetmedim 16ya kadar. 16dan sonra hergün düzenli olarak hissediyorum çok şükür hissetmediğim gün olmadı.
                Yani insanların dediklerine itibar etmeyin. Her bünye her karın farklı. Her bebek farklı.
                Hayırlı olsun 💗

bukabu ilk hissetmeden yaklaşık 23-23 e kadar benim de ara araydı hissedişlerim. Bebek hareket ediyordur mutlaka ama daha küçük olduğu için biz o haftalarda zaman zaman hissediyoruz. Ama 23 den sonra daha netleşiyor biraz sabır 😉

icegul her gün hissetmek harika bi duygu her anne yaşar inşallah teşekkür ederim saolun 😊

Buse1213 benim doktorumda öyle dedi çok şükür hep hissederiz inşallah ☺️