• Gebelik
  • Sanırım hareket hissediyorum🙊

Mom103 bende 17+5 haftaligim,hafif titresimler gibi bazen hissediyorum,biri beni itiyor gibi acaba bebegimmi😕cok guclu degil ama 15 haftadan beri hissediyorum,1-2 geciyor yine sagima soluma uzandigimda fark ediyorum

rodin123 neden öyle emin konusuyosunux benimde ilk gebeliğim bende aynı şekilde 18 de 17 de hissetmeye basladjm şuan 22+5 olduk baya baya tekmeler atıyor dışarıdan bile belli oluyor. Herkesin vücut yapısı hamileliği farklıdır , zayıf insanlar erken hissedebilir . İlla 24 25 de hissedecek diye birşey yoktur.

İlk gebelikte kızımda 17 haftalıkken hissettim şimdi yine hamileyim 15 haftalıkken ilk defa hissettim şimdi 17 olduk çok güzel oynuyor yemekten sonra maşallah 😍 sizinde bebeğiniz büyük ihtimalle

Anne54 canım bende 16+6 dayim ve mobil mobil pıt pıt lar oluyor bazen bende senin gibi heyecanlanıyorum bebektir inşallah diorum 😀

Anne54 ben bilerek geç saate alıyorum valla hem doktorum daha sakin oluyor o saatlerde hemde bebiş hareketli oluyor😂

Ben 15. Haftada hissettim pıt pıt diye. Mümkünatı yok diyenlere inanmayın yani. Gayet de mümkün. :)

Zombicikk bende 19 da hissettim şimdi 20+2 yim ama cok düzensiz bi hissediyorm bi hic hateket yok mesela bugün hic hissetmedm :(

Diddy her gün mü hıssettinşz acaba ben dün çok hissettim ama bugün göç yok 20 haftalık bu Arada

Baby_bln42
                Hergun oluyor ama az oluyor yani yürürken otururken çok hissedemuyrdum düz bı şekilde yatıyordum oynasın diye bekliyordum hafta daha ilerledikçe düzenli hareketleri oluyor iyi mi değil mi az çok anlayabiliyoruz

Baby_bln42 20lerde hissetmediğim günlerde oldu ama 1-2haftadır her gün hissediyorum zaten sertleşti hareketler

Anne54 şuan da 17.haftanız bitmek üzere gıdıklama şeklinde hissediyorum 2.gebeligim sizinde hissettikleriniz doğru çok minik ama ben burdayım diyorlar😊