Kızlar uykum gelsin diye uzandım 1 saattir uyku bekliyorum 😀elimi karnıma koydum bişey pıt etti elimi karnımda gezdirdim 1 2 yerden daha pıt pıt etti ama elimi ilk koyduğum yerden daha çok hissedildi anlam veremedim geçenlerde içeriden bişeyler hissettim yok değildir demiştim ama ilk hamilelik bile olsa 14 15.ci haftalarda hissedilmiyormuş 🙂 şimdide pıt pıt yakalayınca merak ettim bebeklerin anne karnında hıçkırdıklarını biliyorum ama sanırım baya ileriki haftalarda oluyor bu durum şuanki neydi çözemedim bu arda 16+6 haftalığım 🙂🌸
Sanırım hareket hissediyorum🙊
Anne54 üzmek istemem ama maalesef hareket hissetmenin mümkünatı yok doktoruma sormuştum ilk hamileliğinde ne zaman hissederim diye 24 26 dan itibaren ikinci üçüncü biraz erken hissediliyor dedi ama o kadarda erken olmaz demişti ki ilk hamileliğinde 24 haftada hissettim ıkincisi gerçekten biraz daha erken hissettim o bile o haftada değil 18 haftaydi
rodin123
Mumkunati yok diye nasıl kesin konuşuyorsunuz kadın zayıfsa göbeği yoksa ilk hamileliği bile olsa hissedebilir şahsen ilk hamileliğim 17. Haftada hissettim demekki neymiş mumkunati varmış
Anne54 zaten ilk hareketler pıtlama ya da göz seyrimesi gibi oluyor. 😍. Büyük ihtimal bebeğinizi hissetmişsiniz . Sağlıkla gelsin inşallah
Gayeninannesiyesim ya dün yani 16+5 haftalıktım 😀burda bilgiler oluyor ya bebekle ilgili hergün.Artık Pıtların olucağı yazıyordu onu okuduğum için değil değişik bişeydi merak ettim çok zayıf değilim 66 kilodayım 16 haftadır karnımda biraz çıktı bilmiyorum yarın randevum var sorucam özellikle 😊
Anne54
Valla canım ben 17 haftalıkken hissettim pıt pıt ve kayma şeklinde olmuştu bnde 20.haftada falan daha netlik kazanıyor
Gayeninannesiyesim evet 20.haftalarda daha yoğun olabiliyormuş haklısın canım
Anne54 canım bünyeden bünyeye ve çocuğun hareketli olmasına göre değişiyor seninle onun arasındaki bağ ve büyük ihtimal hissetmişsindir😊 bemde ilk hamileliğim 17. Haftada hissettim doktorum evet normal dedi sen tadını çıkarmaya bak 🎈
Handankurt teşekkür ederimmm 😊❤️🙏
Benim doktorum 16. Haftadan sonra hissetmeye başlayabilirsin demişti 18 haftalıkken seyirme şeklinde oluyordu tam olarak hareketleri 22-24 haftalarda hissetmeye başladım şimdi 31+5 kıpır kıpır dışardan bile görülüyor
Anne54 sen bu kesin konuşanlara bakma canım benimde ilk gebeligim 16.haftada hissetmeye başladım 20.haftaya yeni girdim aynen hissettiğin gibi pıt pıt oluyor herkesin vücudu farklıdır sonuçta içinde bi canlı tasiyosun ve artık annesin hareketlerini kendin tanımlayabilecek kapasitedesin kimse boş yapmasın görüyorum bütün postlarda hareket hissettim diyen arkadaşlara bi tepki geliyor bi siz biliyosunuz Allahım Yarabbim ya
Anne54 14.15 haftalarda çok erken yalnız 19 .20 den sonra kesin hissedersin. Benimde öyle olmuştu ikinci hamilelikte 16 haftada hissedilmeye başladığını biliyorum