Baby_bln42
Hergun oluyor ama az oluyor yani yürürken otururken çok hissedemuyrdum düz bı şekilde yatıyordum oynasın diye bekliyordum hafta daha ilerledikçe düzenli hareketleri oluyor iyi mi değil mi az çok anlayabiliyoruz
Sanırım hareket hissediyorum🙊
ilknirvanam123 bebek bebek anneler hisseder canım 🙂
esraizmirli mantıklı denicem 😆
Baby_bln42 20lerde hissetmediğim günlerde oldu ama 1-2haftadır her gün hissediyorum zaten sertleşti hareketler
Anne54 şuan da 17.haftanız bitmek üzere gıdıklama şeklinde hissediyorum 2.gebeligim sizinde hissettikleriniz doğru çok minik ama ben burdayım diyorlar😊
Anne54 benim ilk hamileliğim. 13. Haftada karnımda balık gibi bişeyin döndüğünü hissetmiştim ama emin olmamıştım tabiki. 14. Haftada göbek deliğimin yakınında bişey pıt etmişti otururken. Sonradan bi daha hissetmedim 16ya kadar. 16dan sonra hergün düzenli olarak hissediyorum çok şükür hissetmediğim gün olmadı.
Yani insanların dediklerine itibar etmeyin. Her bünye her karın farklı. Her bebek farklı.
Hayırlı olsun 💗
bukabu ilk hissetmeden yaklaşık 23-23 e kadar benim de ara araydı hissedişlerim. Bebek hareket ediyordur mutlaka ama daha küçük olduğu için biz o haftalarda zaman zaman hissediyoruz. Ama 23 den sonra daha netleşiyor biraz sabır 😉
Melisim_01 unutturmuyor saolsun 🙏🙂
rodin123 yanlış biliyorsunuz maalesef 16 dan çoğu sonra anne hissetmeye başlıyor vücutla alakalı bi durum birazda
Anne54 her haftanın her anın bile tadı keyfi ayrı bambaşka ve geri gelmeyecek bu yüzden tadını çıkarmak keyfini sürmek lazım😍 sağlıkla gelsinler inşallah
Anne54 bundan sonra daha net hissedersin 17. Haftana giriuorsun canim bende 17 de hissetmeye basladim hele 20. Haftadan sonra deli gibi dönüyor iceride 😅 29. Haftam bitmek uzere şuan