• Gebelik
  • Sanırım hareket hissediyorum🙊

Zombicikk ayyyy 😀🙊Amin canımm hep birlikte sağlıcakla alalım inşallah 😊

Zombicikk kişiden kişiye değişir bu durum evet olsun yakında tamamen hissederim inşallah 🙂

Anne54 canım bünyeden bünyeye ve çocuğun hareketli olmasına göre değişiyor seninle onun arasındaki bağ ve büyük ihtimal hissetmişsindir😊 bemde ilk hamileliğim 17. Haftada hissettim doktorum evet normal dedi sen tadını çıkarmaya bak 🎈

Benim doktorum 16. Haftadan sonra hissetmeye başlayabilirsin demişti 18 haftalıkken seyirme şeklinde oluyordu tam olarak hareketleri 22-24 haftalarda hissetmeye başladım şimdi 31+5 kıpır kıpır dışardan bile görülüyor

Anne54 sen bu kesin konuşanlara bakma canım benimde ilk gebeligim 16.haftada hissetmeye başladım 20.haftaya yeni girdim aynen hissettiğin gibi pıt pıt oluyor herkesin vücudu farklıdır sonuçta içinde bi canlı tasiyosun ve artık annesin hareketlerini kendin tanımlayabilecek kapasitedesin kimse boş yapmasın görüyorum bütün postlarda hareket hissettim diyen arkadaşlara bi tepki geliyor bi siz biliyosunuz Allahım Yarabbim ya

Anne54 14.15 haftalarda çok erken yalnız 19 .20 den sonra kesin hissedersin. Benimde öyle olmuştu ikinci hamilelikte 16 haftada hissedilmeye başladığını biliyorum

Anne54 ben ilk gebelgmde biraz gobegm olmasina ragmen 17. Haftada hissettm cnm. Buyuk ihtimal hissettgn bebegin. Genelde kasik tarafında olur hafiften pit pit diye baslar balon patlar gibii 🥰

rodin123 hayiir var mumkunati neden yok? Her doktor ayni fikirde degil .benim doktorum17 18 de hissede bilirsin dedi. Bu tamamen bebegin hareketliligine ,i karinin geniş veya dar olmasina kadinin zayif veya kilolu olmasina baģli olan birsey ben 16 haftadan hissetmeye basladim . Bunu anlamamak mumkunsuz cunki ilk defa hiss ediyorsun ve her uzandiginda olunca artik anliya biliyorsun bebek oldugunu . ☺💗

Anne54 evet evet bende 16 da hissetdim boyle ilk defaki pit pit 3 defa kucuk tekme gibi bisey oldu cok sasirdim sonra git gide artmaya basladi bu sabahda ilk defaydi daha siddetli hiss etdim ayagini sanki tekme atip siyirdi icerde boyle aniden olunca insan bi heyecanlaniyor ☺☺

Anne54 tekmeleri olabilir tatlım ben oğlumda 18+2de ilk tekmesini hissetim bu 2. Gebeligim daha erken olur diyorlar ama bilmiyorum
              Kuzenim ilk çocuğunu 16 da ikincisini 13. Haftada hissettim demişti olabilir yani ama çok tatlı dimi pit pit bisey dokunuyor sana
              Bize zaten tek vuracak kisiler karnimizdakiler 😁🤭
              Oglum bide oyle şiddetli vururduki bir jac altıma damlattgim bile olmuştu sen dur diyordum doğunca hatırlatırım bunlari sana 2 yasinda oglum gecen gün dedim oglum sen karnimdayken bi vururdun oyy cisim gelirdi ya dedim aa anne gene vuruyimmi diyordu 😂😂😂

MystryYYy ayniiii bende 16 haftada ilk defa 3 tane pit pit hissetdim suan 17 haftaligim bu sabah daha da sert hiss etdim çok heycanli 🙂

Haticeyuce31 🙂🙂 Benimde yeni yeni basladi 16 da basladi suan 17 yim cok heycanli yaa boyle duz uzandigimda hissediyorum pis pis tekme atiyor ☺ 16 da hiss etdigimde qazmi ya dedim ama hic qaz oyle hissetmemisdim biraz supheliydim. Ama git gide her uzandigimda hiss etmeye basladin simdi daha belirgin