Anne54 ben ilk gebelgmde biraz gobegm olmasina ragmen 17. Haftada hissettm cnm. Buyuk ihtimal hissettgn bebegin. Genelde kasik tarafında olur hafiften pit pit diye baslar balon patlar gibii 🥰
Sanırım hareket hissediyorum🙊
rodin123 hayiir var mumkunati neden yok? Her doktor ayni fikirde degil .benim doktorum17 18 de hissede bilirsin dedi. Bu tamamen bebegin hareketliligine ,i karinin geniş veya dar olmasina kadinin zayif veya kilolu olmasina baģli olan birsey ben 16 haftadan hissetmeye basladim . Bunu anlamamak mumkunsuz cunki ilk defa hiss ediyorsun ve her uzandiginda olunca artik anliya biliyorsun bebek oldugunu . ☺💗
Anne54 tekmeleri olabilir tatlım ben oğlumda 18+2de ilk tekmesini hissetim bu 2. Gebeligim daha erken olur diyorlar ama bilmiyorum
Kuzenim ilk çocuğunu 16 da ikincisini 13. Haftada hissettim demişti olabilir yani ama çok tatlı dimi pit pit bisey dokunuyor sana
Bize zaten tek vuracak kisiler karnimizdakiler 😁🤭
Oglum bide oyle şiddetli vururduki bir jac altıma damlattgim bile olmuştu sen dur diyordum doğunca hatırlatırım bunlari sana 2 yasinda oglum gecen gün dedim oglum sen karnimdayken bi vururdun oyy cisim gelirdi ya dedim aa anne gene vuruyimmi diyordu 😂😂😂
Haticeyuce31 🙂🙂 Benimde yeni yeni basladi 16 da basladi suan 17 yim cok heycanli yaa boyle duz uzandigimda hissediyorum pis pis tekme atiyor ☺ 16 da hiss etdigimde qazmi ya dedim ama hic qaz oyle hissetmemisdim biraz supheliydim. Ama git gide her uzandigimda hiss etmeye basladin simdi daha belirgin
Anne54 bende İlk gebeliğim 16 hafta da hissettim Bebek bence canım 🥰🤗
Anne54 kuzum bende çok erken hissetmiştim öyle mümkünatı felan yok diye birşey yok bünye ve bebeğe baglı şeyler bunlar benim bebeğimin kıpırtısını hareketini çok erken hissetim bende İlk gebeliğim olmasına rağmen ve doğum yapalı 5. Bucuk ay oldu oğlum aşırı hareketli Bi bebek şuanda bile 😅👶
Anne54 ben iki çocuğumda da 16. Haftalarda hissettim. Hissettiginiz bebek🥰 16. Haftadan sonra hissedilmeye başlanır bazılarında
Anne54 bende ilk 16 da hissetmiştim kimse inanmamıştı ama 12. Haftada doktora gittiğimiz de doktor bebeğin çok hareketli olduğunu söylemişti hatta resmen takla atıyordu içimde ultrosonda oyle görünce şok olmuştuk şuan 36.haftadayız bebek durmuyor resmen uyuduğu yok aşırı hareketli büyük ihtimal sizin ki de çok fazla hareketli olucaktır😊
Ben de 16+'larda hissettim aynı sekilde emin olamamistim ama bebek hareketliydi. sonrakilerden an
layacaksınız:)))
Gayeninannesiyesim 18 haftalığım 😔bende hisssetmek isterim ilk gebelik
Anne54 canım hayır hissediyorsunuz. Ben 17+1 de hissetmiştim ilk ondan sonra da 2 3 günde bir devamlı hissettim yavaş yavaş kuvvetlendi. Doktoruma hissettiğimi de söyledim ne güzel dedi bebeğin hareketli olduğu için hissetmen normal dedi. Yani hissedebilirsin 15. Hafta da bile hissedenler var 2. Gebelik falanda
Anne54 16.haftada aynı şeyi hissettim👼