• Gebelik
  • Sanırım hareket hissediyorum🙊

MystryYYy ayniiii bende 16 haftada ilk defa 3 tane pit pit hissetdim suan 17 haftaligim bu sabah daha da sert hiss etdim çok heycanli 🙂

Haticeyuce31 🙂🙂 Benimde yeni yeni basladi 16 da basladi suan 17 yim cok heycanli yaa boyle duz uzandigimda hissediyorum pis pis tekme atiyor ☺ 16 da hiss etdigimde qazmi ya dedim ama hic qaz oyle hissetmemisdim biraz supheliydim. Ama git gide her uzandigimda hiss etmeye basladin simdi daha belirgin

Anne54 bende o zAmanlArda hissettim, dedigin gibi cok hafif bir hissiyat oluyor simdi 23+3 daha fazla hissediyorum ama sert degil henuz ☺️

Anne54 kuzum bende çok erken hissetmiştim öyle mümkünatı felan yok diye birşey yok bünye ve bebeğe baglı şeyler bunlar benim bebeğimin kıpırtısını hareketini çok erken hissetim bende İlk gebeliğim olmasına rağmen ve doğum yapalı 5. Bucuk ay oldu oğlum aşırı hareketli Bi bebek şuanda bile 😅👶

Anne54 cnm bende 15 haftalık gebeyim zayıf olduğumdan dolayı bende hissettim bir kaç gündür 2. Gebeliğim benimde🤗🤗

Anne54 ben iki çocuğumda da 16. Haftalarda hissettim. Hissettiginiz bebek🥰 16. Haftadan sonra hissedilmeye başlanır bazılarında

Anne54 bende ilk 16 da hissetmiştim kimse inanmamıştı ama 12. Haftada doktora gittiğimiz de doktor bebeğin çok hareketli olduğunu söylemişti hatta resmen takla atıyordu içimde ultrosonda oyle görünce şok olmuştuk şuan 36.haftadayız bebek durmuyor resmen uyuduğu yok aşırı hareketli büyük ihtimal sizin ki de çok fazla hareketli olucaktır😊

Anne54 16+5 de hissetmiştim bende. Pıt pıt seyirip geçmişti mümkünatı yok diye bişey yok zayıftım zaten cok normal hissetmeniz artık ama düzensiz olur her an hareket beklemeyinn🤗

Ben de 16+'larda hissettim aynı sekilde emin olamamistim ama bebek hareketliydi. sonrakilerden an
              layacaksınız:)))

Anne54 canım hayır hissediyorsunuz. Ben 17+1 de hissetmiştim ilk ondan sonra da 2 3 günde bir devamlı hissettim yavaş yavaş kuvvetlendi. Doktoruma hissettiğimi de söyledim ne güzel dedi bebeğin hareketli olduğu için hissetmen normal dedi. Yani hissedebilirsin 15. Hafta da bile hissedenler var 2. Gebelik falanda

Anne54 pıt pıtsa bebistir o dogru hissetmissin canim bende o haftalarimda hissettim meleğimi ☺️

rodin123 ne alakası var ben 17-18. Haftamda hissetmedim ilk hamileliğim ve doktorum olabilir dedi kesin konuşmayın herkes de aynı olucak diye hi kaide yok

Anne54 cok normal cnm bu hissetme olayi kisiden kisiye degisir.Zayifsindir yag azdir kadin bokgende cok daha erken hissedersin kiloluysan biraz daha gec olabiliyor.Bende iki bebegimi o haftalarda hissettjm cok netti.

Zafsim0801
                Hayırlisi ile inşallah az kalmış en geç bir iki hafta içinde hissedersiniz özellikle düz şekilde uzanınca daha çok hissediliyor 😊🤲

Anne54 bende dün akşam sırt üstü yattım pıt pıt bişeyler oldu şaşırdım 🥰 birde tatlı yiyip yatın sırt üstü daha net anlaşılıyor 😃

Anne54 bende ilk 15+1 de hissettim sağ kasik tarafima elimi koyduğum zaman özellikle gece oluyor veya bir şey yedikten sonra şuan 16. Haftadayım ilk başta değildir diyordum ama şuan kesin bebeğimdi diyorum anliyorum