Sanırım hareket hissediyorum🙊
Anne54 cok normal cnm bu hissetme olayi kisiden kisiye degisir.Zayifsindir yag azdir kadin bokgende cok daha erken hissedersin kiloluysan biraz daha gec olabiliyor.Bende iki bebegimi o haftalarda hissettjm cok netti.
Zafsim0801
Hayırlisi ile inşallah az kalmış en geç bir iki hafta içinde hissedersiniz özellikle düz şekilde uzanınca daha çok hissediliyor 😊🤲
Anne54 bende dün akşam sırt üstü yattım pıt pıt bişeyler oldu şaşırdım 🥰 birde tatlı yiyip yatın sırt üstü daha net anlaşılıyor 😃
Gayeninannesiyesim insalllaj insalllaj hep öle uzanıyorum YANE bazi gece yatarken pir pir sesle duyuyorum ama sanmıyorum gaz bence bakalım daha net ins hissederim
Şu an 27 haftalığım ve ilk hissedişim 16.haftadaydı 20lerde hareketler belirginleşti 24ten sonra tekmeler gelmeye başladı
Anne54 bende 16+5 te yani iki gün önce hissettim kayma gibi minik hareket dediğiniz gibi pıt pıt üç kere aynı saniyede cok değişik tarif edilemez bence ilk hamileliğim zayıf da değilim bağırsak hareketleri va diyenler olur ama bence değil olsa hissediriz yok ya bebek değildi deriz ama elimi koydum kesin bebekti yani 🥰
26_26_26ggg ben 16yı bitiriyorum zaten bu akşam doktora sordum evet hissetmişsin dedi
Haticeyuce31 yaaa kıyamam çok tatlııı maşallah 😆😊
Minikmucizem199 evet sordum bugün bebekmiş canım 😊
- Onay Bekliyor
Anne54 bende 16+5 de hissettim sırt üstü uzanmistim bisey kaydi gibi oldu sonra tekme gibi bisi hissettim elimi bastirdim hafif gelen yere elime 4-5 kere vurdu ilk gebeligim mümkün değil diyenlere bakma😂16 haftadan itibaren hissediliyormus uygulamada da yaziyordu zaten 18+5 oldum daha net hissediyorum vuruyor icerden bayada hareketli bebisim zaten 🤗