Çook çok pozitif Normal Doğumum 🧿🐣
Merve1192 hiç öyle düşünmeyin ben hep bilmediğim bi süreç sonuçta o yüzden nasıl geçeceğini bilmiyorum iyi geçeceğine inanıyorum diye motive ettim kendimi. Son dakikaya kadar korkmadım sizin gibi acaba basite mi alıyorum falan diye düşündüm ama kendimi korkutmayınca her şeyin daha güzel olduğunu gördüm 🥰🥰
HavvaninAnnesi tahmini 31 ocak gözüküyor benim doğum 26 nisan son adet tarihim
hanimtenceresi alttan dikiş atmak için
Bademlii hangi şehirde yaşıyorsunuz acaba
Nurbilge0307 valla benim de hiç bişeyim yoktu Ama bebişler geleceği zamanı iyi biliyor bi an da oldu 🥰 sağlıkla alın kucağınıza
Bademlii peki teşekkür ederim 🙏
Bademlii peki kaçıncı ayda başladınız yemeye☺️
bebegamin1 36-37. Haftada başladım ama dediğim gibi öyle çok düzenli günde 7-8 falan olmadı hiç aklıma geldikçe üç dört tane yedim
livasmomm evet aynı gün🙈
HavvaninAnnesi kolay sağlıklı bi şekilde doğar ikimizin bebisi de inşallah canim 😊
livasmomm inşallah🤲
Smyy34 kesi yapacakları noktaya yapıyorlar iğneyi.
Bademlii şuan hamile değilim ama normal olması için çok uğraştım hurmalar yürüyüşler vs çok istedim inanın belki sizin kdr yada sizden fazla sancı çektim ama yok bebeğimde inmedi normale o kdr uygunduki bebeğim beşinci aydan beri baş aşağı pozisyonundaydı çok ümitliydim ama tansiyon bağladı elimi kolumu zamanından önce uğraştırdı olması için napalım hayırlısı buymuş sağlıklı olduya bunada şükür ikinciyi isyorum ama malesef maddiyat çok zor olur hastanede çalışıyorum bide virüs falan risk inş durumum düzelsin işten çıkıp yapıcam ikinciyi