ruyam51 1 müslin, 1 müslin panço, 1 örme 1 welsoft patik, 2 sıfır kol 2 yarım kol zıbın, 12 adet askı aldım. Zaten benim alışveriş bitmişti herşeyim hazır da askılar çok hoşuma gitti patik almamıştım hiç babynestte çok hoşuma gitti ama Reflü yatağı almıştım o yüzden almadım kullanmam diye ama şu an pişmanım 🤣

Sera34 nevresim takımı şoktaki daha kaliteliydi iyiki ondan almışım. Hiç sıra da beklemedim hatta ertesi gün gittim. Küveti reflü yatağını falan da ordan almıştım ☺️

ruyam51 2 li alt, , mandal, aski, çorap, 2 tane muslin ,demirli kuruyma askısı,

Biberon emzik aldım canta da alacaktım ama begenmedi haftaya A101 den alıcam kalırsa tabi baby nestler cok güzeldi cogu sey kalmamıs yo kapıs kapıs gitmişti

emrahedaeslemfamily ayy pembe hastane çıkışı bizim burda 2 tane mavi kalmış hiç yoktu hemen bitmis🙁🤷‍♀️

ruyam51
    Atlet
    Çorap
    Kilotlu çorap
    Hastane çıkışı
    Emzik
    Biboron
    Battaniye
    Pijama
    Yelek
    Patik
    😂😂

Elfynsmr ben bi şuan gelecek anne yâni kucağı eşime telefon açtım o getrck

Sera34 battaniyenin sarısını bende cok begenmiştim burdakı bımde kalmamıstı bende kırık beyazını aldım 🤷🏻‍♀️