Çoğu şey bitmişti body hastane çıkışı muslin örtü fln yoktu
KIZLAR BİMDEN NE ALDINIZ 😂😂
Mervetekmn yaa herşey varmış ben gittim şimdi geldim bitmişti yarışı yime aldık 4 parça ama çok güzeller battaniye ne kadar yumuşak dmi😌🥰
ruyam51 kayınpederim başka bir bime gitti 1 saat önce bana reflü yatağını bulup geldi bugün alamamıştım 1 tane gelmişti gittiğim mağazaya ama sağolsun almış gelmiş 🤲🏻👍
zeyzey95 şok marketler de var alabilirsin
Hanımlar hatta 20 TL lik battaniye LC de denk geldim bugün 40 TL tanesi ben 2 tanesini 40 TL ye aldım ne gerek var kaziklanmaya
@ruyam51 #https://hizliresim.com/CYdtfa bunlardan bizim aldıklarımız nevresim takımı kalmamıştı onu şok da gördüm aldım
Kızlar bu arada A101’e haftaya perşembe 5li hastane çıkışı geliyormuş 22 liraya. Ben bugün hastane çıkışı alamadım BİM’den süpermanliydi hepsi beğenmedim hiç. Acaba A101deki nasıldır bir tek onu alamadım
ikizminikler küvet şokta var
Sabah uyanıktım ama dedimki simdi sıra olur kavga olur ugraşmaya değmez 😅 ama öğlen buradaki konuşmaları okuyunca bir şansımı deneyeyım dedim ve yanıma 300₺ alıp cıktım 🙈 reflü yatağını bırakmak zorunda kaldım, gerekırse dogumdan sonra alırım artık.. her üründen vardı bide yeni kolileri açıyorlardı hep videolarda gördüğüm gibi gunharca daldım halbuki boştu market ama 😅😅 psikolojik bir etkisi varmış meğer, aldıklarımı resimledim umarım açılır 🙈 Bu arada 24 haftalığız bugün, artık ufaktan almaya başlayalım dedik bakalım
emrahedaeslemfamily bimde neden kalmamis anlaşıldı 😂😂
Sabah uyanıktım ama dedimki simdi sıra olur kavga olur ugraşmaya değmez 😅 ama öğlen buradaki konuşmaları okuyunca bir şansımı deneyeyım dedim ve yanıma 300₺ alıp cıktım 🙈 reflü yatağını bırakmak zorunda kaldım, gerekırse dogumdan sonra alırım artık.. her üründen vardı bide yeni kolileri açıyorlardı hep videolarda gördüğüm gibi gunharca daldım halbuki boştu market ama 😅😅 psikolojik bir etkisi varmış meğer, aldıklarımı resimledim umarım açılır 🙈 Bu arada 24 haftalığız bugün, artık ufaktan almaya başlayalım dedik bakalım
Küvet aldim yelek çorap patik iki tane alt eşofman pijama takımı biberon emzik kundak havlu kısa kol zibin aski bide nohut battaniye aldim :)
Bir çift patik, 0-6ay çorap, 0-6 ay emzik, 9-12 ay alt üst pijama takımı, 9-12 ay ikili alt, Müslin örtü, ikili atlet, güvenlik kilidi
korhanin_annesi kız daha nevresim takımı falan alamadım düşün öyle izdiham oldu ☺
Zlyha58 şokta küvet var alabilirsin