Bebek telsizi aldım yastık aldım nevresim aldım, ağız mendili, Müslim örtü, çorap patik, askı, emzik, ponpon led ışık
KIZLAR BİMDEN NE ALDINIZ 😂😂
Ya kızlar bn şimdi gidicem inşallah vardır ya
Bu arada Perşembe günü A101 e de çok güzel şeyler geliyo ana kucağı faln 80 liraya
ruyam51 akrabamız bim muduru dedim o gelirse haber eder kuveti fln soyledi bende pek takılmadım cok şey gelmez diye tiktokta gordum icim gitti aksamda gittik nohut battaniye 2 corap cinsiyet belli olmasıgı icin hem kız hem erkek hastane cıkışı banyo havlusu iki alt 1 askı aldım🙃
ikizminikler muslin almışsın canım bende muslin internetten aldım ama onun kalitesini bildigim icin bimde ki cok kotuydu
Deletedmom54 biz aksam gittik yine elime gecti bişeyler 🙃
Elfynsmr yalandır o canım heryere gidiyor calışanla almıştır
Birminiginannesi oda olabilir çoğu şey gelmedi dediler çünkü
ruyam51
Ben 7 45 te kapiya gittim ve 2 ayligim daha bisey almamistim cinseyet belli olmadigi pek kiyafet alamadaim ama saat 9 gibi kapinin onu 30 kisi oldu nerdeyse iceriyi actilar onde olmama ragmen bi kostular iceriye sok gecirdim sonea hemen mama sandalyesi ve anne bakim cantasini aldim sonra kundak havlusu zibin biberon emzik kuvet yürüme arkadası 3 tane battaniye muslin otrusu kurulanma pancosu 2 tane bebek yastigi agiz silme bezi ve patik aldim 500 tl tuttu ama hesapli ve uygun kaliteli icime sinen bir alisveris oldu o izdihamda gonlumden gecen herseyi aldim allahim yardim etti ama canta cok icime sindi kanzz indi
Cagla_dmrc ışıklı toplar ne kadardı
Busranural97 bizde öyle bir sıkıntı olmadı gayet iyi demek defolu ürün var
Birminiginannesi müslinleri tenine değdirmeyi düşünmüyorum puset örtüsü felan olarak kullanırım