Kubrasalar bizim burdaki binde her bedeni duruyordu kalitesi güzeldi ince likralı hemen herşeyi kapışmışlar yeni gittim ama sadece bir tane emzik alabildim battaniye falan var diye almadım ben kızlarımdan cok sey kaldı diye

Siyahan valla bilmiyorum ama çok heyecanlı ve hırslı görünüyorlardı😂sanki binlerce lira kâr etmiş gibilerdi 😂😂

ruyam51 sabah eşimi gönderip küvet seti aldırdım. ufak çaplı bir izdiham çıktığı için eve geldiğinde şaşkın şaşkın bakıyordu 😂😂😂

Semrafiratgokbudak burda hep duruyordu bu yatak kare gibi gözüküyor hem kare hem oval yapılabiliyor ve aşırı pofuduk yumuşacık millet nasıl almadı burda şaşırdım normalde kalmazdı şansıma hepsi duruyordu 😂

@51minigim_
      Cok guzel seyler vardı hepsıne heveslendım ama cınsıyetımız belli olmadığı ıcın alamadım bı sepetlı oyuncak dolabı aldım bıde güvenlik kılıtlerı

ruyam51 reflü yatağı,nevresim takımı,tavşan figürlü yastık,oyuncakhayvan dostlarım,örme patik hepside çok güzel ya rabbim kullanmayı nasip etsin inşallah🤲

ruyam51 Reflü yatağı müslin bezi bebek battaniyesi birde bebek kundak havlusu aldım bende💞

ruyam51 bebek yastığı dolap koruma müsil bezi havlu Petek için çamaşırlık bebeğimin çamaşırları için 😍