Kuvet seti,
biberon,
emzik,
muslin ortu,
3tane patik,
bir tane titresimli oyuncak,
zibin,
100 sozcuk karti,
Corap,
kundak havlu.
iyi kapattim bence 😁
KIZLAR BİMDEN NE ALDINIZ 😂😂
1kiz1anne güle güle kullan inşallah canım ☺☺
Deletedmom54 aynenn bende gidemedim çalıştığım için ve kesin bitmiştir
ruyam51 20.haftalarda yine bu şekilde ürünler gelmişti hemmen almıştım 2 tane battaniye, biberon, 5,6 tane zibin, küveti, kovası filesi masrapasi, 3 yas üzeri kitap bile almıştım 😁
Minnos kızima müslim örtü, zıbın, titresimli oyuncak, bol bol çorap aldim bide yedek agız mendili. Bide kullanirken o mis kokusunu hissetsem zaman azaldikca sanki gunler daha yavas geciyor gibi ama az kaldı cok az. :)
ruyam51
nevresim takımı
batyanıye
patikler
zıbın
hastabe cıkısı
reflü yatağı
anne yanı yatağı çanta
biberon
ağız silme mendili
havlu
Müslin
çarşaf
Yelek
herşeyi toplamışız eşimle 😂😂😂aldıktan sonra fark etıkk😂
Destina16 inşallah canım sizler de öyle güzel gunlerde kullanın. İçinde karton vardı ondan öyle gelmiş olabilir. Kalırsa bulursan alabilirsin canım ☺️
Carolina hazırla hazırla hazırla…. diye her gün biri demedi mi 33+5yiz her gün bu emir cümlesiyle karşılaştım ahanda bugün ben oğlusumun kıyafetlerini yıkıyorum onunkiler hemen hemen tam almıştım bu zamana kadar onları yıkıyorum eşim de sepet beşiği kuruyor ne abarttılar yahu😂
- Düzenlendi
ruyam51 ben kızıma havlu,zıbın,biberon, patik,nevresim,takımı,çoraplar,hastane çıkış seti, bi tane tişört ,iki tane alt pijama,reflü yatagı,şapka bandana,ağız mendili bu kadardı sanırım 😋 bataniyesini beğenmeyip geri vermiştim ama zıbınları güzelmiş şuan kulanıyorum bol bol alabilirsiniz 😂
Secilygt ben de ilk defa takip edip 20.haftalardaydi yine böyle yoğun bir bebek ürünleri gelmişti erkenden kalkmistik😃😁
ruyam51 eşim göndermedi hepsinin fiyatını e bebekten cıkarttı 😒ordan alırız dedi çok parası var heralde üçte bir fiyata alcaktım ne güzel 😔