Mahbuss hm bende cok begendım aslında aklımda o hıc yoktu kızımın amcası begendı ve aldı😊😊🐰
KIZLAR BİMDEN NE ALDINIZ 😂😂
ruyam51 ben 12 de gittim bisey kalmamıştır ama en azından bir bakıyım diye 😅 erkek bebek kıyafetlerinin çoğu bitmiş genelde kız kalmisti ama ben yinede bulabildim biseyler şanslıydım😅😂 benim ikiz olduğu icin ikişer ikişer aldım anne yanı yatağı sarı nohut battaniye batmanli supermanli hastane çıkışı çorap çit çıtlı badi nevresim takımı askı mama önlüğü patik aldım 😅😅 daha da vardı da ihtiyacım yoktu 😂 bitmemişti çantalar lohusa takimlari hep duruyordu☺️
turansmom1 canim bilemedim ki simdi bana kaynim almıştı 4-5 ay önce gayet memnunum yumusacik yikayinca da bisey olmadi
Ftma4 canım umudunu yitirme nolur allaahtan umıt kesilmez ınslh yakın zamanda allahım sana da nasip eder ınslh🙏🙏🙏🙏
Mucizem_01 bende 4 5 ay önce aldım sans herhalde, yapacak birsey yok🙂
https://hizliresim.com/7u5CAy
bizde bunlara yetiştik 🤦🏼♀️😂
Mucizem_01 evet canım 5 li hastane çıkışı 20tlydi galiba
ruyam51 kıyafet askısı tek alabildim 🤦♀️
hulya1406 muslın örtüsü ne ısr yarıyor
Yesimkvrg benim sansimada öyle oldu canım 😅 resimde kare duruyordu ben pek beğenmemiştim ama gerçekte normal babynestlerden bile daha büyüktü ve pofuduk pofuduktu çok güzel hoşuma gitti hemen aldım 😂
Nurfatma1310 nevresim takımı nasıl kalite olarak. Bide iki çeşit mi desen vardı acaba sizinkisi nasil
Semrafiratgokbudak nevresim takımı desen olarak iki çeşit miydi acaba.biri ördekli biri robotlu gibiydi. Aslında broşürde çiçekli kelebekli gosteriyodu
ruyam51 vala sekiz buçukta gittim ilk sirada bendim vala iceri girdim kovayla masrafa alama kdr kadin kuveti aldi gozumun onunde bnde taaa kayserideki kayananma dedim koşmuş o almis kuvet takimini😂 bnde reflu yatağı ikili alt pijama aski agiz mendili corap bide kundak havlu aldim 😄 suanlik yeter yani
Babynesti makinada yıkadım arkadaşlar 30 derecede tedirgin olan varsa korkmayın bişey olmadı bir arkadaş post açmıştı ama bulamadım 👍