ruyam51 ben 12 de gittim bisey kalmamıştır ama en azından bir bakıyım diye 😅 erkek bebek kıyafetlerinin çoğu bitmiş genelde kız kalmisti ama ben yinede bulabildim biseyler şanslıydım😅😂 benim ikiz olduğu icin ikişer ikişer aldım anne yanı yatağı sarı nohut battaniye batmanli supermanli hastane çıkışı çorap çit çıtlı badi nevresim takımı askı mama önlüğü patik aldım 😅😅 daha da vardı da ihtiyacım yoktu 😂 bitmemişti çantalar lohusa takimlari hep duruyordu☺️

turansmom1 canim bilemedim ki simdi bana kaynim almıştı 4-5 ay önce gayet memnunum yumusacik yikayinca da bisey olmadi

Ftma4 canım umudunu yitirme nolur allaahtan umıt kesilmez ınslh yakın zamanda allahım sana da nasip eder ınslh🙏🙏🙏🙏

Ghkj bi doğsalarda giyseler artık dimi kıyafetler o kadar küçük geldi ki gözüme minnacık çocuklar büyüyünce bi garip oluyor bebek kıyafetleri 😂😂🥰🥰🤩

Yesimkvrg benim sansimada öyle oldu canım 😅 resimde kare duruyordu ben pek beğenmemiştim ama gerçekte normal babynestlerden bile daha büyüktü ve pofuduk pofuduktu çok güzel hoşuma gitti hemen aldım 😂

ruyam51 lohusa sabahlık aldım onun için gitmiştim zaten bebeğin eksiği kalmamıştı muslin bulsam.yine alacaktım ama kalmamış muslin😀

ruyam51 vala sekiz buçukta gittim ilk sirada bendim vala iceri girdim kovayla masrafa alama kdr kadin kuveti aldi gozumun onunde bnde taaa kayserideki kayananma dedim koşmuş o almis kuvet takimini😂 bnde reflu yatağı ikili alt pijama aski agiz mendili corap bide kundak havlu aldim 😄 suanlik yeter yani

Babynesti makinada yıkadım arkadaşlar 30 derecede tedirgin olan varsa korkmayın bişey olmadı bir arkadaş post açmıştı ama bulamadım 👍