ikizlermom Yesimkvrg benim sansimada öyle oldu canım 😅 resimde kare duruyordu ben pek beğenmemiştim ama gerçekte normal babynestlerden bile daha büyüktü ve pofuduk pofuduktu çok güzel hoşuma gitti hemen aldım 😂
tgce_brs Nurfatma1310 nevresim takımı nasıl kalite olarak. Bide iki çeşit mi desen vardı acaba sizinkisi nasil
Nurfatma1310 tgce_brs burdaki bimde 4 çeşit geldi benimki tavşanlı ve robotlu birisinde ortak vardı diğerin renkli kalpler vardı kaliteki yikadim cekme yapmadi da
tgce_brs Semrafiratgokbudak nevresim takımı desen olarak iki çeşit miydi acaba.biri ördekli biri robotlu gibiydi. Aslında broşürde çiçekli kelebekli gosteriyodu
Semrafiratgokbudak tgce_brs tam hatırlamıyorum canım 3 cesıt gordum biri benim aldıgım biri ordeklı bide degısık vardı
mucizemhu Zeyno14 Ben daha götürmedim ama yarın götürüp yerine başka bişey alıcam çocuğumun bileğini sikabilir
Ozgebyr ruyam51 lohusa sabahlık aldım onun için gitmiştim zaten bebeğin eksiği kalmamıştı muslin bulsam.yine alacaktım ama kalmamış muslin😀
Astunazmn ruyam51 vala sekiz buçukta gittim ilk sirada bendim vala iceri girdim kovayla masrafa alama kdr kadin kuveti aldi gozumun onunde bnde taaa kayserideki kayananma dedim koşmuş o almis kuvet takimini😂 bnde reflu yatağı ikili alt pijama aski agiz mendili corap bide kundak havlu aldim 😄 suanlik yeter yani
Milim Babynesti makinada yıkadım arkadaşlar 30 derecede tedirgin olan varsa korkmayın bişey olmadı bir arkadaş post açmıştı ama bulamadım 👍
Sedacayli ruyam51 ruyam51 ben daha 5 haftalık gebeyim çok bir şey alamadım bir tek anne yanı yatağı aldım 🙈
Lalihhhh Sedacayli bende daha 6 haftalığım o yüzden şuan bimi takip etmiyorum çok erken diye ama 1 kaç ay sonra abonesi oluruz😃 a101 de cam biberonlar geliyormuş.
Esraaelisa1 En iyi biberon ve askılar bence diĞer şeyler hoşuma gitmedi şok ta ki reflü yatağı daha sertti
Minnnakanne Deletedmom54 ben gittim hiçbirşey bırakmamışlar herşey talan bir tane almıyorlarki aynı şeyden kırktane alıyorlar
Ipek0z ruyam51 reflü yatağı, bir patik, ikili zıbın, önlük, ikili emzik, müslin örtü aldım şimdi de başka bime gidip bakıcam daha istediklerimin hepsini bulamadım 😍😍