Ghkj bi doğsalarda giyseler artık dimi kıyafetler o kadar küçük geldi ki gözüme minnacık çocuklar büyüyünce bi garip oluyor bebek kıyafetleri 😂😂🥰🥰🤩

Yesimkvrg benim sansimada öyle oldu canım 😅 resimde kare duruyordu ben pek beğenmemiştim ama gerçekte normal babynestlerden bile daha büyüktü ve pofuduk pofuduktu çok güzel hoşuma gitti hemen aldım 😂

ruyam51 lohusa sabahlık aldım onun için gitmiştim zaten bebeğin eksiği kalmamıştı muslin bulsam.yine alacaktım ama kalmamış muslin😀

ruyam51 vala sekiz buçukta gittim ilk sirada bendim vala iceri girdim kovayla masrafa alama kdr kadin kuveti aldi gozumun onunde bnde taaa kayserideki kayananma dedim koşmuş o almis kuvet takimini😂 bnde reflu yatağı ikili alt pijama aski agiz mendili corap bide kundak havlu aldim 😄 suanlik yeter yani

Babynesti makinada yıkadım arkadaşlar 30 derecede tedirgin olan varsa korkmayın bişey olmadı bir arkadaş post açmıştı ama bulamadım 👍

En iyi biberon ve askılar bence diĞer şeyler hoşuma gitmedi şok ta ki reflü yatağı daha sertti

ruyam51 kundak havlu reflü yatağı patik battaniye zıbın ☺️

ruyam51 müslin biberon battaniye çıtçıtlı zıbın bebek askısı müslin bornoz çorap