Kbrklnc canım ovülasyon testi oldugunu tam belirtmemişsin bütün arkadaşlar gebelik var yazmış onu bir güncelle istersen . Ama bende ovülaayon kullanıyorum zaten her gün çift çizgi çıkıyor. Üzmek istemem ama hamile olunca ikisi de kop koyu çizgiler oluyor
Test bakarmısınız
Happykariner tamam canım 🥰
Kbrklnc oğlumda benimde silik çıktı ve kan testi yaptırdım iki haftalık hamileydim iki gün daha bekle istersen ama dikkat et gene sen yada hemen git kan testi ettir benim gibi😁
Üzgünüm moralinizi bozmak istemem ama ovulasyon testiyle gebelik bakılmaz. Bakılsa da t çizgisinin kopkoyu çıkmış olması gerek ki hamilelikten söz edilebilsin ki o da kesin olarak denilmez. Bu testlere göre yok maalesef 😔
Kbrklnc 🥰🥰 inşallah hamilesindir canım Allah gönlüne göre versin inşallah 🤲💕
Ahsennurrrr ovulasyon testıyle mı bakmıstınız
Kbrklnc biri gebelik biri ovulasyondu tatlım ikisinde silik çıktı ve gebeydjm eğer yeni olupta test edersen silik çıkıyor genelde
Ahsennurrrr bugunde bakıcam eger koyulasırsa gebelık testı almayı dusunuyorum koyulasmasada adetimi beklıcem umutlanmak ıstemıyorum b😇🥰
Kbrklnc bencede en doğrusu canım
Ahsennurrrr aynen canım ama alamıyorum yakınlarımda eczane yok esım 8ne yanıma gelcek hasta olmazsam ona aldırcam 😊