Kbrklnc canım ovülasyon testi oldugunu tam belirtmemişsin bütün arkadaşlar gebelik var yazmış onu bir güncelle istersen . Ama bende ovülaayon kullanıyorum zaten her gün çift çizgi çıkıyor. Üzmek istemem ama hamile olunca ikisi de kop koyu çizgiler oluyor

Birgul bulunduğum yere yenı tasındım pek bılmıyorum acıkcası burayı ovulasyonla takıp edip koyulasırsa test almayı dusunuyorum cıkarsa esımle hastaneye gıderız canım

Kbrklnc canm rabbim gönlüne göre versin ama ovulasyon testinde ikisininde çok koyu olması gerekiyor maalesef bende senin gibi düşünmüştüm ama çıkmamıştı sen istersen normal test alıp dene

Hifask44 var gıbı dusunmuyorum zaten belırtılerı var gıbı ama umutlanmak ıstemıyorum hasta olacagıma yoruyorum kendımı denemek ıstedım 😇

Kbrklnc oğlumda benimde silik çıktı ve kan testi yaptırdım iki haftalık hamileydim iki gün daha bekle istersen ama dikkat et gene sen yada hemen git kan testi ettir benim gibi😁

Kbrklnc Hayırlı olsun canım. Bnm Rabbım sagsaglim. Kucağına almayı nasip etsin

Üzgünüm moralinizi bozmak istemem ama ovulasyon testiyle gebelik bakılmaz. Bakılsa da t çizgisinin kopkoyu çıkmış olması gerek ki hamilelikten söz edilebilsin ki o da kesin olarak denilmez. Bu testlere göre yok maalesef 😔

Kbrklnc 🥰🥰 inşallah hamilesindir canım Allah gönlüne göre versin inşallah 🤲💕

Elifmstf bılıyorum fakat bıraz kengı koyu gorunce sormak ıstedım belırtılerım var ama sanmıyorum gebelıgı test alıp uzulmek istemedıgım ıcın bununla deneyim koyulasırsa gebelık testı alirim dıye dusunuyorum

Kbrklnc biri gebelik biri ovulasyondu tatlım ikisinde silik çıktı ve gebeydjm eğer yeni olupta test edersen silik çıkıyor genelde

Ahsennurrrr bugunde bakıcam eger koyulasırsa gebelık testı almayı dusunuyorum koyulasmasada adetimi beklıcem umutlanmak ıstemıyorum b😇🥰

Ahsennurrrr aynen canım ama alamıyorum yakınlarımda eczane yok esım 8ne yanıma gelcek hasta olmazsam ona aldırcam 😊