Kbrklnc benimde ilk böyle çıkmıştı inanmadım yanlış diye düşündüm kan verdim kanda çıktı meğersem doğruymuş 😄
Test bakarmısınız
Kbrklnc hamilesin canım hemen git ve beta HCg testine gir
EsraYamanoglu ama benımkı ovulasyon testı canım bırde gıt gide koyulasıyor onuda anlamadım gıttı
aybarsdefne benımkı ovulasyon testı canım bıde bugun yaptım ve daha koyuydu gercekten aklım durdu artık
Kbrklnc benimde ilk yaptığım test böyleydi 1 hafta sonra yaptım net çıktı sonra kan verdim 3 haftalikti çok şükür şimdi 8+4 günlük demem o ki inşallah hamilesiniz durum onu gösteriyor
Neslihan_27 ovulasyon testımıydı canım senınkı insallah sağ salim kucağına alırsın sende 😘
Kbrklnc bnce ovulasyon testi ile olacak is degil. Cnku koyulasmasi yumurtlama ile ilgili. Bence test alin
Happybabyyy yarım alıcam canım haklısınız iyice kafam karıstı benımde
Kbrklnc ovulasyon testi olsun ikiside hormon ölçer ve hcg yüksek olduğu durumlarda 10 ve üzeri hamilesin demektir iki testin arasında fark yok hasta çoğu zaman eczanede ellerinde olmadığında gebe testi yerine obulasyon verirler çünkü mantık aynı
Nesse86 LH de HCG de birbirini takip eden hormanlar çoğu zaman gebelik durumundada bu test bu sonucu verir
aybarsdefne yani gebelik varmı diyorsunuz
Kbrklnc hamile olduğumu öğrendiğim zaman bende lh testi yapmıştım ama iki çizgide kopkoyu kipkirmizi çıkıyordu hamilelik değil diye düşünüyorum
Kbrklnc bu ovulasyon testi lh ölçüyor git gide koyulaşırsa ikiside o gün ve diğer 3 günü derlendirmeniz lazım yumurtlama gerçekleşiyor demek bu testler gebeliği vermez. Gebelik ölçen test hcg’dir. Yanlış bilgi veriyorsunuz arkadaşlar
Serpil34 bu gebelik testi değil ama ovulasyın testi
Kbrklnc gebelik olsa çok koyu olur yumurtlama gibi