https://hizliresim.com/GlUml8 kızlar dunde yazmıstım 1 ekım de yada ıkı ekimde hasta olmam gerek ama olmadım dıye ustekı bir gecınce yaptıgım test alttakıde dun yaptıgım ovulasyon testı sizce azda olsa koyulasma yokmu benmi yanlıs goruyorum bugunde yapıcam bıraz daha koyulasırsa test alayım diyorum

Bence bir iki gün bekle ve gebelik testi yap,rabbim gönlüne göre versin Inşallah

2148 inşallah teşekkür ederim hayal kırıklığına ugramamak ıcın almadım testı bende

Serpil34 yaa inşallah biraz belirtide var ama ıhtımal vermiyorum sonra uzulmeyeyım dıye🥰

Kbrklnc daha cok yenı olduğunda silik çıkmış bır kac gün bekleyıp kan verın bence direkt

Kbrklnc var canım benimde böyle çıkmıştı silik çizgi hemen gittim o gün kan testi yaptırdım sende yaptır bence

Seyma-bagli benımkı ovulasyon testı pekte guvenmek ıstemıyorum acıkcası sızınkıdemı ovulasyon testıydı😊

Kbrklnc canım benimde böyleydi hatta çok silikti ben inanamamıştım hemen gidip tahlil vermiştim hamileydim seninde öyle görünüyor rabbim gönlüne göre versin inşallahhh tüm isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın 🤗

bus91 yook canım ustede ovulasyon testı yazmıstım 😊

Kbrklnc canım ovülasyon testi oldugunu tam belirtmemişsin bütün arkadaşlar gebelik var yazmış onu bir güncelle istersen . Ama bende ovülaayon kullanıyorum zaten her gün çift çizgi çıkıyor. Üzmek istemem ama hamile olunca ikisi de kop koyu çizgiler oluyor

Birgul bulunduğum yere yenı tasındım pek bılmıyorum acıkcası burayı ovulasyonla takıp edip koyulasırsa test almayı dusunuyorum cıkarsa esımle hastaneye gıderız canım