Kbrklnc https://hizliresim.com/GlUml8 kızlar dunde yazmıstım 1 ekım de yada ıkı ekimde hasta olmam gerek ama olmadım dıye ustekı bir gecınce yaptıgım test alttakıde dun yaptıgım ovulasyon testı sizce azda olsa koyulasma yokmu benmi yanlıs goruyorum bugunde yapıcam bıraz daha koyulasırsa test alayım diyorum
Seyma-bagli Kbrklnc var canım benimde böyle çıkmıştı silik çizgi hemen gittim o gün kan testi yaptırdım sende yaptır bence
MB-ckrva Kbrklnc canım benimde böyleydi hatta çok silikti ben inanamamıştım hemen gidip tahlil vermiştim hamileydim seninde öyle görünüyor rabbim gönlüne göre versin inşallahhh tüm isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın 🤗
Kbrklnc Seyma-bagli benımkı ovulasyon testı pekte guvenmek ıstemıyorum acıkcası sızınkıdemı ovulasyon testıydı😊
Happykariner Kbrklnc canım ovülasyon testi oldugunu tam belirtmemişsin bütün arkadaşlar gebelik var yazmış onu bir güncelle istersen . Ama bende ovülaayon kullanıyorum zaten her gün çift çizgi çıkıyor. Üzmek istemem ama hamile olunca ikisi de kop koyu çizgiler oluyor
Kbrklnc Birgul bulunduğum yere yenı tasındım pek bılmıyorum acıkcası burayı ovulasyonla takıp edip koyulasırsa test almayı dusunuyorum cıkarsa esımle hastaneye gıderız canım
Happybabyyy Kbrklnc bnce ovulasyon testi ile olacak is degil. Cnku koyulasmasi yumurtlama ile ilgili. Bence test alin