Kbrklnc 🥰🥰 inşallah hamilesindir canım Allah gönlüne göre versin inşallah 🤲💕

Elifmstf bılıyorum fakat bıraz kengı koyu gorunce sormak ıstedım belırtılerım var ama sanmıyorum gebelıgı test alıp uzulmek istemedıgım ıcın bununla deneyim koyulasırsa gebelık testı alirim dıye dusunuyorum

Kbrklnc biri gebelik biri ovulasyondu tatlım ikisinde silik çıktı ve gebeydjm eğer yeni olupta test edersen silik çıkıyor genelde

Ahsennurrrr bugunde bakıcam eger koyulasırsa gebelık testı almayı dusunuyorum koyulasmasada adetimi beklıcem umutlanmak ıstemıyorum b😇🥰

Ahsennurrrr aynen canım ama alamıyorum yakınlarımda eczane yok esım 8ne yanıma gelcek hasta olmazsam ona aldırcam 😊

Kbrklnc benimde ilk böyle çıkmıştı inanmadım yanlış diye düşündüm kan verdim kanda çıktı meğersem doğruymuş 😄

EsraYamanoglu ama benımkı ovulasyon testı canım bırde gıt gide koyulasıyor onuda anlamadım gıttı

Kbrklnc
            Ya siz ovulasyon testiyle hamilelik testinemi bakiyorsunuz.Ovulasyon testi size yumurtlama zamanini gösterior yani LH nin yüksek oldugu zamanlari Hamilelik testi ist HCG yi ölcüyor

Kbrklnc benimde ilk yaptığım test böyleydi 1 hafta sonra yaptım net çıktı sonra kan verdim 3 haftalikti çok şükür şimdi 8+4 günlük demem o ki inşallah hamilesiniz durum onu gösteriyor

Neslihan_27 ovulasyon testımıydı canım senınkı insallah sağ salim kucağına alırsın sende 😘