• Gebelik
  • Gebelikle ilgili komik seyler anlatiniz 😂🤰🏻

Zeynepak dün dinlerken karnımı bebek geğirdi dedi ciddi bir şekilde saçmalama öyle duyulur mu o dedim 😂😂 Benim midemden falan geldi sanırım 😅

Zeynepak
17+2haftaligiz eşimbnaa cinsiyeti daha belli değil yüz gorumlulugu istiyor galiba dedi😂😂

Zeynepak dikkat et oğlum annen senin üstüne yatıp seni ezer diyor her seferinde 😂😂 çok gülüyoruz babamızın bu esprisine 🤭😂

Destina16 maşallah size 😊😊😊 gülümsemeyle okudum. Ne kadar saf ne kadar temiz duygular bunlar. Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı, sizlere de hayırlı bir evlat yetiştirmeyi nasip etsin. 😍

Aserpil evet ya elimde olmuyor tutup lavaboya gideyim diyorum yerimden kalkmadan pit cikiyor 🤭🤭 biz alistik artik benim cok fazla oluyor gazım. Esimde iyice alisti askim gazim geldi kusura bakma diyorum artik yapacak biseyim yok çünkü.

senaoguzhan bebek mi yaklaşık 1 sene evet kimisine gmre kısa bir süre ama biz daha nişanlıykrn bile çocuk hayali kurardık o kadar çok severdik.. 1 sene boyunca her adet olduğumda çok ağlarfım eşimde üzülürdü ama kısmet derdi.. Rabbim çok aratmadı.. Bide rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🙏

Ysmnbebek hadi yaa vala bilmiorum annelik duygusu iste ne hallere dusuruyor bizi 😂😊 bnde herkezin gobegi var benm yok daha die uzuluorum 25 hafta olcam allahn izniyle .

mavideniz4 vala 24 hafta oldum artik beni duydugndan sesleri duydgndan eminim çünkü konustgmz zamn tv izlerken vs karnmda çoşuyor yaa tekmeler atiyor😂😂 cok guzel bi duygu rabbim anne olmayi isteyen bebek isteyen herkeze nasip ettrsn ..

HamideY amin cümlemize inşallah 🤲 çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim 🤭

Zeynepak eşim de karnıma kulağını dayayıp öyle dinliyor 😅😂

Zeynepak ailevi problemlerim vardı bahsedemiyordum bi defa bahsetmek zorunda kaldım yaralarımdan yüzüme vurdu sakladıkça paranoya bağladı sen beni aldatıyorsun erkeklerin isimlerini saydı ki hepsi o hayatımda yokendi en sonunda bahsetmek zorunda kaldım ailevi problemlerim var sürekli strese sokuyorsun üzüyorsun ağlatıyorsun bebekte üzülüyor dedim oda sende benim spermlerimi üzüyorsun aşkım dedi ben şok 😶😳

Melis47- benim de 19 haftalık hareketlerini hissetmeye başladım bizi de duyar diye düşünüyorum ama henüz net cevap bulamadım ben de sizin gibi düşünerek ilerliyorum muhtemelen bizi duyuyodur artık diyorum ☺️

Byzaoz gaz problemi bende var yürüsemde az çıkıyor gazı bi türlü atamıyorum baya şişkinliğim var 😃

Zeynepak bebeğimin hareketlerini erken hissettim ve sürekli elim karnımda kontrol ederim nerde diye eşimde gelir ne parmaklayıp duruyorsun çocuğu rahat bırak belki uyuyo ben seni uyandırsam hoşuna gidermi der 😌 ah canım eşim çok mermhametli korkar hep bişey olucak diye ilk bebeğimiz sanırım o yüzden