Madinanin-Annesi hahaha 😀 çok güldüm ya
Gebelikle ilgili komik seyler anlatiniz 😂🤰🏻
Zeynepak dün dinlerken karnımı bebek geğirdi dedi ciddi bir şekilde saçmalama öyle duyulur mu o dedim 😂😂 Benim midemden falan geldi sanırım 😅
Seftalininannesi11 maşallah canım aynınız seninle benim de göbeğim elbise giydiğimde belli olmaya başladı cinsiyeti öğrendiniz mi acaba
Ozlemtuncay evet kızımız olcak inşallah🥰 sizin öğrenebildiniz mi
okroya ☺️☺️kaç haftadan sonra başlıyor bebekler bizi duymaya
senaoguzhan bebek mi yaklaşık 1 sene evet kimisine gmre kısa bir süre ama biz daha nişanlıykrn bile çocuk hayali kurardık o kadar çok severdik.. 1 sene boyunca her adet olduğumda çok ağlarfım eşimde üzülürdü ama kısmet derdi.. Rabbim çok aratmadı.. Bide rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🙏
sema-aslantas evet ya benim eşim de öyle 😄😄karnıma dokunamıyorum o varken. Sevdirmiyor benim kızım o diye
mavideniz4 vala 24 hafta oldum artik beni duydugndan sesleri duydgndan eminim çünkü konustgmz zamn tv izlerken vs karnmda çoşuyor yaa tekmeler atiyor😂😂 cok guzel bi duygu rabbim anne olmayi isteyen bebek isteyen herkeze nasip ettrsn ..
HamideY amin cümlemize inşallah 🤲 çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim 🤭
Zeynepak ailevi problemlerim vardı bahsedemiyordum bi defa bahsetmek zorunda kaldım yaralarımdan yüzüme vurdu sakladıkça paranoya bağladı sen beni aldatıyorsun erkeklerin isimlerini saydı ki hepsi o hayatımda yokendi en sonunda bahsetmek zorunda kaldım ailevi problemlerim var sürekli strese sokuyorsun üzüyorsun ağlatıyorsun bebekte üzülüyor dedim oda sende benim spermlerimi üzüyorsun aşkım dedi ben şok 😶😳
sevval5481 hahaha bunu bende yaşadım😂😂
Melis47- benim de 19 haftalık hareketlerini hissetmeye başladım bizi de duyar diye düşünüyorum ama henüz net cevap bulamadım ben de sizin gibi düşünerek ilerliyorum muhtemelen bizi duyuyodur artık diyorum ☺️
Byzaoz gaz problemi bende var yürüsemde az çıkıyor gazı bi türlü atamıyorum baya şişkinliğim var 😃
Zeynepak bebeğimin hareketlerini erken hissettim ve sürekli elim karnımda kontrol ederim nerde diye eşimde gelir ne parmaklayıp duruyorsun çocuğu rahat bırak belki uyuyo ben seni uyandırsam hoşuna gidermi der 😌 ah canım eşim çok mermhametli korkar hep bişey olucak diye ilk bebeğimiz sanırım o yüzden