• Gebelik
  • Gebelikle ilgili komik seyler anlatiniz 😂🤰🏻

Detaylı ultrasona girdiğimde ölçüm sonucu 400gr çıkınca bebek sen az yiyosun benim çocuğum içerde çöp kadar kalmış diye doktorun kapısının önünde isyan etmişti 😂

Hamile oldugumu bilmiyordum bulantim vardi yedigim birsey dokundu Sanip iki gun boyunca Maden Su’yu icmistim midemi bastirsin diye sonra hamile oldugum anlasilinca askim o kadar cok soda ictin ki insallah cocuk erimemistir demisti cok gulmustum 😂😂😂😂

Benim eşim değilde oğlum cok fena. Bugun biraz dışarı cıktık hamile pantolonu alalım diye. Bur bır bır konusuyor o arada annecim dedim zaten cok yoruldum azıcık sessiz kalalım mı.. Cok yorulduysan eceyi verde birazda ben tasıyım o zaman Dedi karnını gösterip 😁😁😂 bide hep babasının laflar kaç kere dedim anne eğilme diye falan diyo 😁😁😂

Zeynepak bebek limon kadarmış dedim bi hışımla koştu mutfaktan limon getirip karnımda ölçtü 😂 hala daha boyunu öğrendiğimizde metreyle gelir yanıma 😂

Benim eşimde diyor ki “Bana Verde biraz da bende dursun ben taşıyayım ” 🤣🤣 Ne bu oyuncak bebek mi 🤣🤣🤣

Eşim bebeğin hareketlerini elini karnıma koyup ilk hissettiğinde hareket ediyor lan diye sıçrayıp bağırmıştı 😂😂alıştık artık şimdi ayakucunda otururken ayağıyla bakıyor😅

Zeynepak tv karşısında ayaklarımı uzatmıştım o sırada da karnımı açtım seviyodum bi taraftanda konuşuyodum. Odaya geldi eşim şey diyo napıyon bebeğe televizyon mu izletiyosun 😂😂 arada gene öyle denk gelir çizgi film aç oğluma falan der 😂😂

Zeynepak benim eşimde oğlan nasıl tekmeliyor bak demiştim lan sen anana nasıl vurusun kurtara diye karnıma kızmaya başladı 😁 sonrada şaka yaptım babacım diye özür diliyor 🤭