balyanakoglum bizim ki de 250 gram a ulaşınca tereyağı paketlerini elinden bırakmazdı 😅bir sure içinde ki boşluğu o şekilde doldurdu garibim 🐢
Gebelikle ilgili komik seyler anlatiniz 😂🤰🏻
Zeynepak aynen benimkide aynı tepkiyi verdi ama şimdi 14 haftalık olduk
Hepsini okudum çok güldüm 😂😂😂 🧿❤️❤️Çok komikler yaw
- Düzenlendi
Zeynepak daha 5 haftalık hamileydim, bebek dışardan belli değil haliyle. Eşimin memleketindeydik misafir gelmişti benim üstümde de feracemsi bir elbise vardı kilosu da normal biriyim hafif göbeğim çıkmıştı şişkinlikten😂 görümcem misafir gelince kaş göz yapıp göbeğimi içime çekmemi işaret etmişti, görümcem benden bir yaş küçük ve bekar😁 Bana gerçekten komik gelmişti hala hatırlayınca gülerim cahilliğine 😂😂
Zeynepak iki gebeliğimdede sürekli altıma kaçırıyorum 🙈🙈🙈🙈🙈
minikmevaninannesi benimkide öyle sanıyormuş bende öyle olmadığını anlatınca o zaman göğüslerini kes at sen dedi bana😅😅😅
Yaaa ne kadar güzel şeyler hepsini okudum güldüm 😄😄💞💞💞🌹🌹🌹🌹 Allah her birinize bebişlerinizi sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşAllah 😍😍❤❤❤🙏🙏🙏🙏
Bu mucizeyi inşAllah bir gün ben de yaşarım 😇😇
Zeynepak eşim her akşam karnıma vurup kötülük öğrensin böyle vursun kızım herkese diyor 🤦 skandall ya resmen 🤣🤣
Zeynepak 😂😂 Eşim göbekli biraz bana kac aylıksın hayatim dedi bnde 5 aylik dedim ya aramizda 4 ay var benimkide 10 aylik bir doğmadı dedi 😂😂
Destina16 guldurduysek sizi ne mutlu bana 🥰❤
Zeynepak ilk donemlerde cok ac kaldigim zaman midem bulanirdi esimde cocugu suclama senin hamile olmadan oncede boyleydi diye kizmisti (saka yaparak kizmisti tabiki)🤣🤣🤣🤣
okroya bu cok güzelmiş yaa bebeko cok iyi 😂😂
Az önce bir şey daha yaşadık kızlar… eşim bebeğin sesleri duyabildiğini öğrenince kürtçe konuşsam anlamaz ama değil mi dedi… ciddiydi, çok ciddiydi…
Acaba nasıl doğuracaksam dedim eşime. Zor mu kolay mı olacak anlamında.
ben sezeryan düşünmüyorum dedi sanki kendi doğuracak gibi 😀😀😀😀😀😀
Bi kere afedersiniz çok kustuğumda eşim bebeğide kustun mu acaba demişti😂
_aycaccelik hahahhaha 😄 yok anlar konus sen deseydin ah bu eşler 🤦♀️😂
Ysmnbebek bende tekrar yasadim ani attim valla canim hahah😂