• Gebelik
  • Gebelikle ilgili komik seyler anlatiniz 😂🤰🏻

Zeynepak Komedi babalar😂benim eşimde karnımı açıp gezdiğim için kapat göbeğini çocuğumu üşütüceksin diyor😂veee elini karnıma koyunca yaaaa içinde canlı bişey var deyip korkuyor😂😂😂

Hepsini okudum çok güldüm 😂😂😂 🧿❤️❤️Çok komikler yaw

Zeynepak daha 5 haftalık hamileydim, bebek dışardan belli değil haliyle. Eşimin memleketindeydik misafir gelmişti benim üstümde de feracemsi bir elbise vardı kilosu da normal biriyim hafif göbeğim çıkmıştı şişkinlikten😂 görümcem misafir gelince kaş göz yapıp göbeğimi içime çekmemi işaret etmişti, görümcem benden bir yaş küçük ve bekar😁 Bana gerçekten komik gelmişti hala hatırlayınca gülerim cahilliğine 😂😂

Yaaa ne kadar güzel şeyler hepsini okudum güldüm 😄😄💞💞💞🌹🌹🌹🌹 Allah her birinize bebişlerinizi sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşAllah 😍😍❤❤❤🙏🙏🙏🙏
Bu mucizeyi inşAllah bir gün ben de yaşarım 😇😇

Zeynepak 😂😂 Eşim göbekli biraz bana kac aylıksın hayatim dedi bnde 5 aylik dedim ya aramizda 4 ay var benimkide 10 aylik bir doğmadı dedi 😂😂

Zeynepak ilk donemlerde cok ac kaldigim zaman midem bulanirdi esimde cocugu suclama senin hamile olmadan oncede boyleydi diye kizmisti (saka yaparak kizmisti tabiki)🤣🤣🤣🤣

Acaba nasıl doğuracaksam dedim eşime. Zor mu kolay mı olacak anlamında.
ben sezeryan düşünmüyorum dedi sanki kendi doğuracak gibi 😀😀😀😀😀😀

okroya aa ben bi eşim öyle sanıyordum göbek deliğimden bağırıp sonra kulağını karnıma koyuyor 😂