• Gebelik
  • Gebelikle ilgili komik seyler anlatiniz 😂🤰🏻

Zeynepak bebeğimiz kiraz büyüklüğündeymiş bak dedim bütün gün bir dalda iki kiraz şarkısını söylüyor 😂 biri al biri beyaz kısmında da önce beni sonra karnımı gösteriyor 😂😂

Yeğenim dondurma yiyordu halacım bebeğin canı çekmiş azıcık versene dedim . Ama hala bebek üşür hasta olur dedi . Sonra koşup halamın bebeği dondurma istiyor dedi annesine .

Bir gün eşime karnımı gosteriyorum o zaman bebeğim uyuyodu sanırım karnım sanki hamile değilim gibi yumuşak ve inikti.hareket halindeyken sert oluyo ve sisiyo ya bende inik karnımı elliyorum işte şuna bak falan diye eşim o sırada elleme sıkma hayvanı dedi bı anlık boş bulundu.🙄😊 Hani hayvanlar böyle yumuş yumuş olur ya tüylü falan sanırım o yüzden 😏🤭 oda sonra tabiki öyle dememesi gerektiğini fark etti ama ben bir başladım ağlamaya aahh dedim kiziiimmm baban ilk hakaretini yaptı sana 😏🙄😂 öyle dedigim için oda çok üzüldü benim ağlamam geçince güldüm bosbulunmasina ne demek istediğini anladım çünkü ama hâlâ daha unutmam o dediğini 😂

Zeynepak benim eşimde oğluum oğluum babana sinyal gönder bakayım diye sevip öpüyor karnımı 🤣 tekmeleyincede baaak baak babasının sesini duyduda cevap veriyor diyip beni duyuyo şuan demi aşkım diyor gülüyor 🤣

Zeynepak Bende sarma çok severim her gün olsa sıkılmadan yerim, yemeğe oturduk eşimde sarmayı önümden çekti napıyorsun dedim artık az sarma ye kızım da senin yüzünden hep sarma yiyor diğer ymekelerin tadını bilmicek alıştırma bu kadar diyor🤣🤣

Benimde 4 yaşında oğlum var şimdi de 14 haftalik gebeyim anne diyo neden kardeşimi yedin ben onu çok seviyorum 🤣 bide oğlum su bile içmeye gitse anne kardeşime söyle abin su içmeye gidiyor de diyor ay bu çocuklar bi alem valla🥰

Zeynepak 20li haftalarda detayliya girmiştim.Bebegimin fotosunu vermişti doktor.Cok netti yakindan ve renkli.Neyse işte akšam eşime fotoyu gosterdigimde aaa insana benziyo demişti😂😂🤣🤣Bende tabii insana benziycek .Neye benziycekti ki diye trip atmiştim.Oda yook ya ben daha erken bişeye benzemez saniypdum dedi🤦‍♀️😂😂

Zeynepak benim eşimde bebek tekme atmaya basladgndan beri bebkle karnmda oynadigimi konustugumu gorunce rahatsız etme onu yorulur diyor …🤣🤣

Meryem1316 Benim eşimde mercimek kadar olduğunu öğrendiğinde anlatıyordum işte bak gözleri burnu oluşacak sonraki aşamada şimdi kalbi oluştu beyni oluştu diye Anlattım dönüp dedi çocuk mercimek kadarsa bukadarr şey nasıl sığdı çocuğa kalbi nerde ağzı burnu nerede yer. Mi varda çocuğun organları oluşsun demişti 😂

Zeynepak
          benim de karnım 6. Ay da cıkmaya başlamıştı eşim de önceki aylar da diyordu ki sen az yemek yedğin için çocuk içerde gelişmiyor ondan karnın büyümüyor demişti 😂😂