Zeynepak 😂😂 Eşim göbekli biraz bana kac aylıksın hayatim dedi bnde 5 aylik dedim ya aramizda 4 ay var benimkide 10 aylik bir doğmadı dedi 😂😂
Gebelikle ilgili komik seyler anlatiniz 😂🤰🏻
Destina16 guldurduysek sizi ne mutlu bana 🥰❤
Zeynepak ilk donemlerde cok ac kaldigim zaman midem bulanirdi esimde cocugu suclama senin hamile olmadan oncede boyleydi diye kizmisti (saka yaparak kizmisti tabiki)🤣🤣🤣🤣
okroya bu cok güzelmiş yaa bebeko cok iyi 😂😂
Az önce bir şey daha yaşadık kızlar… eşim bebeğin sesleri duyabildiğini öğrenince kürtçe konuşsam anlamaz ama değil mi dedi… ciddiydi, çok ciddiydi…
Acaba nasıl doğuracaksam dedim eşime. Zor mu kolay mı olacak anlamında.
ben sezeryan düşünmüyorum dedi sanki kendi doğuracak gibi 😀😀😀😀😀😀
Bi kere afedersiniz çok kustuğumda eşim bebeğide kustun mu acaba demişti😂
_aycaccelik hahahhaha 😄 yok anlar konus sen deseydin ah bu eşler 🤦♀️😂
Ysmnbebek bende tekrar yasadim ani attim valla canim hahah😂
Bende armut yiyordum içinde bi kurt çıktı eşimi aradım telefonla tabi nasıl korkuyorum 😂😂😂😂 dedim ben armut yedim içinden kurt çıktı ondan önce yediğim ısırıkta ta belki kurt olma ihtimali olabilir bu gidip benim karnımda bebeğimi yemesin 😂😂😂😂😂 nasılll gülüyor ama bende o zaman ciddi ciddi korktum 😂😂
Bittercikolataa gülmekten gözümden yaş geliyor ya hala gülmekten doğururum şimdi hahahahahah😂😂😂😂
Zeynepak kızıma hamileyken sancım başladı eşimi aradım sancım var neredesin dedim şansıma eve 5 dk mesafedeydi çok sevinmiştim hemen gel dedim 10 dk geçti ki zaten öyle bi anda vakit geçmiyor derken aradım neredesin dedim dükkana üzerimi değiştirmeye geldim çıkıyorum şimdi dedi ben de kızıp evde kıyafet mi yok diye kapatmıştım suratına ben can havliyle evde yalnız bekliyorum iki adım yerden sen git teeeee 15 dk mesafeye 😂😂😂 garibim boş bulundum ne yapacağımı şaşırdım bi an demişti
Bir de her gece uyurken göbek deliğimi parmagıyla okşar sebebi bebeğin onu hissediyor olmasıymış 😅