HamideY amin cümlemize inşallah 🤲 çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim 🤭
Gebelikle ilgili komik seyler anlatiniz 😂🤰🏻
Zeynepak ailevi problemlerim vardı bahsedemiyordum bi defa bahsetmek zorunda kaldım yaralarımdan yüzüme vurdu sakladıkça paranoya bağladı sen beni aldatıyorsun erkeklerin isimlerini saydı ki hepsi o hayatımda yokendi en sonunda bahsetmek zorunda kaldım ailevi problemlerim var sürekli strese sokuyorsun üzüyorsun ağlatıyorsun bebekte üzülüyor dedim oda sende benim spermlerimi üzüyorsun aşkım dedi ben şok 😶😳
sevval5481 hahaha bunu bende yaşadım😂😂
Melis47- benim de 19 haftalık hareketlerini hissetmeye başladım bizi de duyar diye düşünüyorum ama henüz net cevap bulamadım ben de sizin gibi düşünerek ilerliyorum muhtemelen bizi duyuyodur artık diyorum ☺️
Byzaoz gaz problemi bende var yürüsemde az çıkıyor gazı bi türlü atamıyorum baya şişkinliğim var 😃
Zeynepak bebeğimin hareketlerini erken hissettim ve sürekli elim karnımda kontrol ederim nerde diye eşimde gelir ne parmaklayıp duruyorsun çocuğu rahat bırak belki uyuyo ben seni uyandırsam hoşuna gidermi der 😌 ah canım eşim çok mermhametli korkar hep bişey olucak diye ilk bebeğimiz sanırım o yüzden
35 haftalığım doktor değiştirmem gerekti gittiğim hastanede bir doktor varmış diğerlerine göre fiyatı yüksekmiş ama ultrasonu renkliymiş eşim ona git de uşağın yüzünü görelim dedi.Ben de ne gerek var 3 ya da 4 hafta sonra(sezaryen olacağım) göreceğiz inşallah dedim döndü neee o zaman çok az varmış ya doğuma dedi sanki her gün beni gören o değil 😂 Sanırım 11 aylık olunca doğuracağım zannediyordu 😂
Bir de karnıma yumulup hav hav hav diyip öpüyor ne yapıyorsun diyorum papiye(köpeği) alışsın sesine aşina olsun korkmasın diye alıştırma yapıyorum diyor 😂
miralpinannesi cok cekiniyorum ya annemlere yemege falan gitmeye korkuyorum resmen ☺️.
- Düzenlendi
Zeynepak bizimki koyu galatasaraylidir galatasarayin maçı oldugunda gobegimi acar tv nin karşısına geçer hadi maç izleyelim oğlum der 🤦♀️ ya ben napıyim oturup 90 dk boyunca bi topun peşinde kosmalarini izliyorum 😂😂
GonulKarsli ben 15 haftaligim 50 kiloyum ama hiç beli digil 😁
Aksoytetik başka ne bekliyordu acaba 😂
benim 1. hamileligim yaz ayına denk gelmişti okadar sıcaktiki surekli dolaptan soguk su alir içerdim eşimde, cocugun basi usucek icinde üstüne dökülüyodur demişti içerde dik duruyo sanıyormuş 😄😄
minikmevaninannesi yaaaa bu cok iyiyim baya guldum🤣👌
Zeynepak pandeminin ilk döneminde her yer kapalı iken canımın çiğ köfte cekmesi 155i arayıp aşerdigimi söyleyip 😂10 dakika sonra polis ekipleri ile birlikte kapalı olan çiğ köfte dükkanını actırmamız 😂😂