• Gebelik
  • Gebelikle ilgili komik seyler anlatiniz 😂🤰🏻

Bebek gezinirken bazn sert tekme atiyo eşim diyo cikar artik şu çocuğu sıkılmş icerde cikmak icin vurup duruyo😂bu erken gelir duramaz diyo😂Ikili tarama testin yaptirmya gittik devlet hastanesiydi esim disarda bekledi ciktm ne dedi doktr dedi bnde dedim bizm cocuk parmagi agzonda yatiyodu nyse hastanedn donuste kayinbabalra gittk kayinbaba eşime sorun yok demi oğlum die sordu hastaneden geldik die Eşimde yok baba cocuk yatiyodu parmagini emiyodu dedi😂😂Bi çok şey cok komikler cocukla konusuyo resmn elini karnima koyuyo cocuk harket etse babasi geldiya nasil oynuyo sıkılıyo cocuk senle diyo😂

Aykan çok güldüm ya ahh bu patavatsız erkekler😁😁😁

Byzaoz bu aralar bende öyleyim. Bizde eşimle asla okadar rahat değilizdir. Bir gün dışarıdan geldik karnım davul gibi gaz dolu çöp atmak için egilmistimki olan oldu çok utandım hemen kaçtım yanından. Çok utanç verici ama insanın elinde değil😁😁🤲

Zeynepak dün dinlerken karnımı bebek geğirdi dedi ciddi bir şekilde saçmalama öyle duyulur mu o dedim 😂😂 Benim midemden falan geldi sanırım 😅

Zeynepak
      17+2haftaligiz eşimbnaa cinsiyeti daha belli değil yüz gorumlulugu istiyor galiba dedi😂😂

Zeynepak dikkat et oğlum annen senin üstüne yatıp seni ezer diyor her seferinde 😂😂 çok gülüyoruz babamızın bu esprisine 🤭😂

Destina16 maşallah size 😊😊😊 gülümsemeyle okudum. Ne kadar saf ne kadar temiz duygular bunlar. Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı, sizlere de hayırlı bir evlat yetiştirmeyi nasip etsin. 😍

Aserpil evet ya elimde olmuyor tutup lavaboya gideyim diyorum yerimden kalkmadan pit cikiyor 🤭🤭 biz alistik artik benim cok fazla oluyor gazım. Esimde iyice alisti askim gazim geldi kusura bakma diyorum artik yapacak biseyim yok çünkü.

senaoguzhan bebek mi yaklaşık 1 sene evet kimisine gmre kısa bir süre ama biz daha nişanlıykrn bile çocuk hayali kurardık o kadar çok severdik.. 1 sene boyunca her adet olduğumda çok ağlarfım eşimde üzülürdü ama kısmet derdi.. Rabbim çok aratmadı.. Bide rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🙏

Ysmnbebek hadi yaa vala bilmiorum annelik duygusu iste ne hallere dusuruyor bizi 😂😊 bnde herkezin gobegi var benm yok daha die uzuluorum 25 hafta olcam allahn izniyle .

mavideniz4 vala 24 hafta oldum artik beni duydugndan sesleri duydgndan eminim çünkü konustgmz zamn tv izlerken vs karnmda çoşuyor yaa tekmeler atiyor😂😂 cok guzel bi duygu rabbim anne olmayi isteyen bebek isteyen herkeze nasip ettrsn ..

HamideY amin cümlemize inşallah 🤲 çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim 🤭

Zeynepak eşim de karnıma kulağını dayayıp öyle dinliyor 😅😂