Zeynepak benim eşim bana sarılmaya korkuyor bebeğe bişey olur diye 😂
Gebelikle ilgili komik seyler anlatiniz 😂🤰🏻
okroya 😅😅😅😅
ayseguler01 ahh bu eşler hep aynılar 😂😂
Benim eşim değilde oğlum cok fena. Bugun biraz dışarı cıktık hamile pantolonu alalım diye. Bur bır bır konusuyor o arada annecim dedim zaten cok yoruldum azıcık sessiz kalalım mı.. Cok yorulduysan eceyi verde birazda ben tasıyım o zaman Dedi karnını gösterip 😁😁😂 bide hep babasının laflar kaç kere dedim anne eğilme diye falan diyo 😁😁😂
Zeynepak bebek limon kadarmış dedim bi hışımla koştu mutfaktan limon getirip karnımda ölçtü 😂 hala daha boyunu öğrendiğimizde metreyle gelir yanıma 😂
ecembugra53 ve de çok komikler 😂
Benim eşimde diyor ki “Bana Verde biraz da bende dursun ben taşıyayım ” 🤣🤣 Ne bu oyuncak bebek mi 🤣🤣🤣
ayseguler01 😂😂 Evt canım olsun onlar sa bazen bebek gibi oluyorlar ya 😊
Çok komikler 😄
Eşim bebeğin hareketlerini elini karnıma koyup ilk hissettiğinde hareket ediyor lan diye sıçrayıp bağırmıştı 😂😂alıştık artık şimdi ayakucunda otururken ayağıyla bakıyor😅
Zeynepak tv karşısında ayaklarımı uzatmıştım o sırada da karnımı açtım seviyodum bi taraftanda konuşuyodum. Odaya geldi eşim şey diyo napıyon bebeğe televizyon mu izletiyosun 😂😂 arada gene öyle denk gelir çizgi film aç oğluma falan der 😂😂
Benim eşimde bebekle ilgili yada kendi aramızda biraz söylensek sus bizi duyuyor cocuk diyo😊
- Düzenlendi
Zeynepak benim eşim de Nisan-Haziran arası yasaklar döneminde epey kilo almıştı, soranlara da “eşimle empati yapıyorum ben de göbek büyütüyorum” diyodu 😅🤦🏼♀️
İlk bebeğime önce 12 haftalıkken erkek dediler ardından 16. Haftada başka bir doktor kız deyince eşim sert bir tepki ile bize erkek dendi dedi doktora doktorda sakin olun beyefendi dışarda doncegine içerde dönmüş dedi 🤭 eşim şimdi iyki kız olmuş diyor 💖 o anı hatırlatıp gülüyorum 🥳
Ayy ne güzel eşlerinizle aranızdaki diyaloglar benim eşimde cam kapı silerken yeter artık ver cocuguda ben doğurayım ayol diye beni darlıyor😂
Zeynepak dondurma yiyordum çok yeme çocuk üşür dediler 🤣🙄
Kontrole gittiğimiz de bebeğimiz uyuyordu Doktorumuz öksür de hareket etsin dedi eşim full dikkat bakıyor ekrana kitlenmiş 😂 ben öksürünce bebekten hareket edince Doktorun yanında öksürme bidaha çocuğu sıçrattın dedi şimdi kendi de gülüyor nasil dedim acaba korktum bir anda diyo😂😂
Babaannem su icmeme kızıyor çocuğu bogacaksin su içerek diyor🤷😀