Hamilelik boyunca çok uyudum çocuğunda kendine benzettin bak bebekte yedi yirmidort uyuyor diyor ❤️🤰 🙏 pek oynamaz ilk gebelik de oğlum çok kipirdakdi bu ikinci gebeliim oynuyor.amacok fazla degl 🐣sabah kalkarız uykucular.kalkin kavun karpuz büyüyor diyor 😁
Gebelikle ilgili komik seyler anlatiniz 😂🤰🏻
Zeynepak kizlar yaa bana gore utandirici esime gore benim hamileligimde komik olan gaz. Acayip gazim oluyor napicam ya yer zaman farketmezin aniden geliyor 😅😅 esim alisti hep gülüyor ben cok utaniyorum yanindan ayrilmaya kalmadan cikiyor tutamiyorum. Varmi cok gaz sorunu olan. Özellikle yemeklerden ve yürüyüş yaptiktan sonra cok oluyor.
Melis47- siz küçük karınliyiz diye takılmayın yaw.bebek iyiyse oh rahat işte.benim daha 3 ay bitmeden arkadan önden sistim. Zaten topluydum artık kilolu hamile oldum🤔😂
11 haftalığız , yeter bu kadar azcıkta dışarda büyüsün doğur artık diyor . Gerisini o halledermiş 🙀🤦🏻♀️
Senaaa1 geciyorda çook yavaş sanki 😅
Bende 7 aylık hamileyim :) Nisan 1 de kızkardeşime hamileyim diye şaka yaptım. Eşime de annem hamileymiş diye şaka yaptım. (annem ve babam 50 yaşında). Veeee 4 nisan da hamile olduğumu öğrendim. :)) eşime ve kızkardeşime söylediğimde 1 nisan geçti yeter artık dediler 😂😂 sonra inandılar tabi herkes havalara uçtu 😂
Zeynepak geçenlerde uyuya kalmışım uyurkende rahat olayım diye karnımın altına yastık koymuşum rahat olsun diye eşim yanıma gelmiş karnımı sevmek icin yastığı görünce diyor aaa cocuguda cikarip yanina koymuşsun bende o sersemlikle hadi lan ciddimisin diye inandım kalktım bakiyorum😂😂😂
Ben ilk aşerdiğimde canım nasıl dondurma istemişti ama varya eşimden dondurma istedim bana almadı sizce neden 🙋🏼♀️🤣 çoçuk içerde üşür dedi 😅😅😅adam cins ama sonradan yedim tabiki hemde bol bol 😂😂😂
Zeynepak bizim de doktor kontrolünde çocugun ellerini görünce eşim doktorun yanında 1 2 3 diye saydı çok gülmüştük 😄🤭
askvehuzurum ne kadar zamn sonra oldu acaba
- Düzenlendi
Bebek gezinirken bazn sert tekme atiyo eşim diyo cikar artik şu çocuğu sıkılmş icerde cikmak icin vurup duruyo😂bu erken gelir duramaz diyo😂Ikili tarama testin yaptirmya gittik devlet hastanesiydi esim disarda bekledi ciktm ne dedi doktr dedi bnde dedim bizm cocuk parmagi agzonda yatiyodu nyse hastanedn donuste kayinbabalra gittk kayinbaba eşime sorun yok demi oğlum die sordu hastaneden geldik die Eşimde yok baba cocuk yatiyodu parmagini emiyodu dedi😂😂Bi çok şey cok komikler cocukla konusuyo resmn elini karnima koyuyo cocuk harket etse babasi geldiya nasil oynuyo sıkılıyo cocuk senle diyo😂
Madinanin-Annesi hahaha 😀 çok güldüm ya
Zeynepak dün dinlerken karnımı bebek geğirdi dedi ciddi bir şekilde saçmalama öyle duyulur mu o dedim 😂😂 Benim midemden falan geldi sanırım 😅