Gebelikle ilgili komik seyler anlatiniz 😂🤰🏻
- Haftama gireceğim , eşim diyor ki acaba 2 tane mi bebeğimiz olacak belki diğeri arkada saklanıyordur🤣🤣🤣🌺 iyiki varlar .
Benim gebelikte değil de sonrasında bi anım var 🙈 eşim bebeğimiz için sadece süt içiyor nasıl hem çiş hem kaka oluyo demişti ben de sağdan emince çiş, soldan emince kaka oluyo demiştim tabi bilimsel açıklamam olmadığı için espiri yaptım ama ciddiye almıştı 🙈
Bayramda teyze kızlarıma falan hamile olduğumu söyledim bebek üzerine hamileliğin gidişatı hakkında sohbet falan ettik. Kuzenimin 4 yaşındaki kızı da sohbet esnasında yanımızdaydı oyun oynuyordu ne bileyim çocuk resmen konuştuklarımızı kaydetmiş kendince yorumlamış. İçerde adamlar oturuyordu kalabalıktı bayram günü. bu 4 yaşındaki bebe içeri adamların arasına dalıp peluş ablam karnına bebek koydurmuş demesin mi bağırarak😱 millet duymazlığa geldi ama ben çok utandım o an ama şu an gülüyorum. 🤣Millet hamile olduğumu bilmiyordu hepsi bir öğrendiler ona mı yanayım hamile olmak durumunu karnına bebek koydurmak gibi müthiş bir tabirle anlatmasına mı yanayım bilemedim 😅😀😀
Ferzininannesi hahaahah😂😂😂ciddi ciddi inandi bide
benimki kokulara karsi cok hassas kendi kokusunu bile cekemez gunde 3 kez Banyo yapiyo. Bana diyo cocugun Bezini degistirmem asla . Sizinki degistiriyormu merak ettim kendi evladi olunca insan tiksinmez diye dusunuyorum . Tabi ben esime hemen Cevabi yapistiriyorum TEK basimami yaptim yapmasi guzeldi Bi altina bakmasi mi zor olcak mecbursun diyorum😂😂😂yinede merak ediyorum nasil olcak bakalim
Zeynepak yok değiştirmiyor 🤷♀️🙄 yani ben pek bırakmıyorum o konuda aslında. Yaparken güzel tabi ilgilenirken de güzel olacak mecbur 😄😄 genel olarak ilgilenir ama sağolsun oyun oynar yemek yedirir uyutur
Byzaoz amin canım
Mesrab cinsiyeti ne peki
Snszasla haha benim eşimde demişti gülmekten öldüydüm
Mervekandemir Kızım olucak inşallah🤱🏻
Melis47- bende 20hafta olucam pek karnim yok azacik var benim arkadawim var o nasil bir karin anlatamam.Ben doktora gitdim bebegim saglam ama onun cocugunun wimdiden seker hastaligi var.Yani bazen bow verelim onemli olan bebegin sagligi
Madinanin-Annesi 😭keşke tek sorun göbek olsaydı gebelik zehirlenmesi yaşadım çok üzgünüm rabbim düşmanıma yaşatmasın