• Gebelik
  • Hamile olduğunu yeni öğrenenler😍

nisanmaral 5+5 benim de :) size diğer yorum da katılıyorum demek istedim yani okuyunca direk size yazmış gibi olmuşum ama diğer yanıtladığınız hanımefendiye istinaden genelleme yaptım🙈

nisanmaral Evet herkeste aynı olmuyormuş hamileligi boyunca hiç bulantı kusma yaşamayan hamileler de var sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil .

Olci çok geciktirmeden gidin doktor keseye baksın ☺️

• Olci bunu yanıtladı.

İzmir’de olan var mı? Hangi doktorlara gidiyorsunuz? Benim kafam çok karışık 😔

Nisa46 Merhaba biz de yeniyiz 🥰 sat a göre 7+2, doktora göre 6+5 iz. 5. Haftada keseyi gördük. Dün de kalp atışlarını dinledik. Çok değişik bir duyguymuş. Çok şükür bir sıkıntım yok. İlk zamanlar sadece şişkinlik vardı. Geçti şimdi. Allah dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı zamanda versin inşallah 🤲🏻

Cansuyrm35 inşallah cuma günü güzel haberleri buraya yazmayı masip eder inşallah rabbim

Birkucukeylul sıkıntı yok bence de genelleme yapılmamalı :) aynı insanın bile iki ayrı hamileliği farklı geçebiliyor, güzel düşünelim güzel olsun sonuç olarak değil mi? Hepimiz sağlıklı bir hamilelik geçirip evladımızı kucağımıza alırız inşallah 🤗

nisanmaral kesinlikle öyle sağlıkla miniklerimize kavuşuruz :) Allah olmayan isteyen herkese de nasip etsin inşallah 🙏🏻☺️

Ozzzzz_ idrarı adetten bir hafta once yaptım kanı da adetten bir gun once. İyice yukselsin istedim tekrar tekrar yapmamak adına canım

Fbl canım dış gebelıkte ne gıbı belırtıler yaşadın anlatır mısın nerden anladılar en önce

Bende adetime 6 gün kala ilk ovülasyon ile öğrendim(şüphelendim) sonra gebelik testi yaptım silik çıktı.
          pazartesi kan verdim (reglime 4 gün kala) sonuç 107. Bugün tekrar kan verdim artışa bakılacak
          reglimden baya önce öğrenmiş oldum şuan reglime 2 gün var

Nisa46 bir kaç gün oldu henüz, çok heyecanlı ve şaşkınım 😁

Nisa46 yeni öğrenmedim 5 ayındayım ama halen yeniymiş gibi hissediyorum ya inanasım gelmiyor bazen😂🥰

Catmom bu ne demek acaba yani sizin hesabınız neye göre doktorunkinden ne farkı var ve hangisini esas almalıyız