Nisa46 amin inşallah hepimiz güzel günler görelim, sağsalim bebeklerimizi kucağımıza alalım :)
Hamile olduğunu yeni öğrenenler😍
Nisa46 ben 2 hafta önce öğrendim. Şu an 6 haftalık. Hala şoktayım😄 ama gercekten cok güzel bi duygu. Allah isteyen herkese nasip etsin
Bende yeni öğrendim 5hafta 6 günlüğüzz kesemizi gördük bugün elhamdulillah. Çok zorlu geçiyor yemek yiyemiyorum 3 kilo verdim. Fazla uyku geliyor ama tabi tembellik yok anne oluyoruz💪🏻😁
Nisa46 🤣 öncelikle çooook hayırlı uğurlu olsun kolay gebeliğin olsun sağlıklada doğur inşallah
bebeği hissedene kadar o korku olmayan ana yoktur bence hareketleri ortaya çıkınca geçiyo korkular şimdi yerini filan bilmeyince sürekli ya giderse diyosun geçecek ama
bus91 benimde 5. Haftamda çağırdı doktor kalp atısı icin o zaman bende mi beklesem bikac hafta daha 🙏 seninkide saglıcakla gelsin canımm ❤️
Zeynep-yklmz bilmiyorum ki belki ultrason farkı vardır ama benım doktorum daha yabanmersini kadar yormayalım dedi cok cılız bı ses duyduk hemen kapattı 🙆🏽♀️ Çok şükür sağlıklı olduğunu duymak bıle yetti o anda
@esrahalil43 bende sizin gibi 6 ay once dis gebelik gecirdim ayni sizin gibi igneyle dustu.. degerimde en cok 160 olmustu.simdi gebelik dusunuyoruz..reglime 10 gun var ama cok tedirginim ayni seler olur diye.. cok benzermis hikayelerimiz ondan yazma geregi duydum.
Bende dün oğrendim erken gebelik testiyle adetime 6 gun var daha 😊😊
Nisa46 çok şükür inşAllah sağsalim kucağına alırsın 💕 benim de günüm geçti 2 gün bekliyorum hala test yapmaya korkuyorum psikojiktir diye😒
Merve2615 belirtiniz var mı
kardelen214 bugün akıntım geldi adet olacağım gün de akıntım olmustu ondan öncede onun dışında pek yok birde uyumuştum bi ara çok
Biz de daha 9 günlüğüz 🤣💕🥰
Melike111111 Ne kadar heyecanlı zamanlar, umarım hep böyle geçer :)
16Hatice canım bende öyleyim ayakta duracak halim de yok yemek yiyecek iştah da midem yanıyor bulanıyor