Lale_17 geç döllenme olabilir çok problem yaratmayın kendinize, 7-8 hatta 9. Haftada görenler var. Doktorunuz ekstra bir konudan bahsetmediyse iyi düşünün😊
Hamile olduğunu yeni öğrenenler😍
Nusyaa çıkar varsa kuşum
Mucizeanne01 bu sabah yaptım negatif çıktı yine olmadı napalım nasip değilmiş
Aslina pazartesiyi bekle istersen daha net sonuç alırsın 😊
Bugün kan testi yaptırdım kızlar beta hcg 148 çıktı doktor cuma günü tekrar kan testi yapıcak Yükselmesini kontrol edecek allah isteyen herkese nasip etsin
Birgul_by19 hayırlı olsun canım yumurtlama üzerinden kaç gün geçti, adetin gecikmişmiydi
Zeynep-yklmz
son adet tarihinize göre mi 4 haftalık yoksa normal mi bende yeni öğrendim son adetime göre 4 haftalık ama aslında 2 haftalık doktora ne zaman gidicem kafam karıştı
Babytomss Maşallah canım sanada ilk bebeğin mi🥰
Bugün kan vardim 3+6 gorunuyor 262 cıktı sonucum sizce nasıll kızlaar
Nusyaa teşekkür ederim ama doktor çok kesin konuşmadı gebelik için 5 gün geciktim ben, erken test yapmışta olabilirmişim, dış gebelik de olabilirmiş , hcg oranının artmasına göre anlaşılıyomuş allahtan hayırlısı
endobeybi oyy insallah hakkinizda hayirlsii olsn
SabriyeCan bnmde 30 agustaos 😊
Handevebade Evet ilk insan çok bocaliyor sürekli merak halindeyim. İyimi diye 🙈🙈
meryemcem ayy canim benimde oyleydi de hamilesinnn 😊
selinn35 bence gayett iyi çünkü benimde 2236 cikti
kedidirokedi kalp atışları kişiye göre değişmekle ⅝ hafta arası ama kese 5haftalıkken görülür. Ben 5te gittim şimdi kalp atışları için 8i bekliyorum