• Gebelik
  • Hamile olduğunu yeni öğrenenler😍

Lale_17 geç döllenme olabilir çok problem yaratmayın kendinize, 7-8 hatta 9. Haftada görenler var. Doktorunuz ekstra bir konudan bahsetmediyse iyi düşünün😊

Bugün kan testi yaptırdım kızlar beta hcg 148 çıktı doktor cuma günü tekrar kan testi yapıcak Yükselmesini kontrol edecek allah isteyen herkese nasip etsin

Nisa46 aynısını bende yaşıyorum napıcan nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum.Ani hareketler yapıyorum bazen unutuyorum hamile olduğumu iştahım bi geliyor bi gidiyor tuhafım 😂 mutluyum 🥰

Zeynep-yklmz
    son adet tarihinize göre mi 4 haftalık yoksa normal mi bende yeni öğrendim son adetime göre 4 haftalık ama aslında 2 haftalık doktora ne zaman gidicem kafam karıştı

Nusyaa teşekkür ederim ama doktor çok kesin konuşmadı gebelik için 5 gün geciktim ben, erken test yapmışta olabilirmişim, dış gebelik de olabilirmiş , hcg oranının artmasına göre anlaşılıyomuş allahtan hayırlısı

Nusyaa

Nusyaa üzülme canım hayırlısı ile olur inşallah elbet vardır bir zamanı Allah hamilelerin bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin olmayanlarda nasip etsin inşallah 🙏

kedidirokedi kalp atışları kişiye göre değişmekle ⅝ hafta arası ama kese 5haftalıkken görülür. Ben 5te gittim şimdi kalp atışları için 8i bekliyorum